altta cıkıyoKupon nerede tam olarak?
altta cıkıyo
Bu paraya veya herhangi bir iPhone alınmaz.Apple ekosistemin vardır ve para basıyorsundur o zaman al.peki bu paraya ne alınır iphone 14 falan mı
nasıl bir yorum bu böyle ben sana iphone mi al dedim ? Tuvalet eğitimini umarım almışsındır.Nasıl yani sen şimdi burada 40k lık geniş açı kamerası olmayan,iPhone 11 çentiği barındıran,60hz anlamsız oled panel baırındıran bir telefon övücen bizde buna izin mi vericez yani?Aynı fiyata S25 var.Afyoncular eğitilmez.
iPhone almakla alakasını anlayamadım.Deneyimlemenize rağmen bu kadar düşük IQ yazılar yazmanız acı verici.Size kolay gelsin benim gözlerim 60hz de kasıyor.nasıl bir yorum bu böyle ben sana iphone mi al dedim ? Tuvalet eğitimini umarım almışsındır.
Hocam çevremde günlük olarak 6s ve 7 den( hala giriş seviye androidlerin bir kısmıyla eşit g99 gibi rakipler varken) 13 e geçenler var cidden ama şu inkar edilemez Tr cihazı olarak iOS kısmında fiyatı iyi konumda ha alırmıyım mis gibi s25 varken almam yada server kayıtlı taştaşlı mi 15 ultra gibi cihaz varken asla ama illa Tr olacak ve elma diyenler için 14 ten daha iyi bir cihaz7-8 sene sonra, 15 yıl öncesinin teknolojisini kullanmış olurlar. Günümüz dünyasında imkansız bu, normal fiyatı 41K olan bir cihaz için gerçekten rezalet bir durumda.
16e dışında diğerlerinin fiyatları şişirilmişti. Benzer fiyatları mediamarkt veya amazonda bulabilirsin.peki bu paraya ne alınır iphone 14 falan mı
bitmiş o zaman
Kanka ne önerirsin bu fiyatlara?Alınmaması gereken tek iphone modeli