IPhone 16e 37.500tl!!🔥

1750185822075.webp

Uygunsuz davranış
Nasıl yani sen şimdi burada 40k lık geniş açı kamerası olmayan,iPhone 11 çentiği barındıran,60hz anlamsız oled panel baırındıran bir telefon övücen bizde buna izin mi vericez yani?Aynı fiyata S25 var.Afyoncular eğitilmez.
nasıl bir yorum bu böyle ben sana iphone mi al dedim ? Tuvalet eğitimini umarım almışsındır.

Uygunsuz davranış
nasıl bir yorum bu böyle ben sana iphone mi al dedim ? Tuvalet eğitimini umarım almışsındır.
iPhone almakla alakasını anlayamadım.Deneyimlemenize rağmen bu kadar düşük IQ yazılar yazmanız acı verici.Size kolay gelsin benim gözlerim 60hz de kasıyor.

7-8 sene sonra, 15 yıl öncesinin teknolojisini kullanmış olurlar. Günümüz dünyasında imkansız bu, normal fiyatı 41K olan bir cihaz için gerçekten rezalet bir durumda.
Hocam çevremde günlük olarak 6s ve 7 den( hala giriş seviye androidlerin bir kısmıyla eşit g99 gibi rakipler varken) 13 e geçenler var cidden ama şu inkar edilemez Tr cihazı olarak iOS kısmında fiyatı iyi konumda ha alırmıyım mis gibi s25 varken almam yada server kayıtlı taştaşlı mi 15 ultra gibi cihaz varken asla ama illa Tr olacak ve elma diyenler için 14 ten daha iyi bir cihaz

Şunu tekrardan diyorum ben asla 16e önermiyorum oyun, üst düzey kamera beklentisi olan kişilere gidin mi 15 ultra alın server yaptırın zaten 40k altına yada o civara denk geliyor kamera olarak zaten 16 pm den daha iyi

Sonunda hakettiği fiyatlara gelmeye başlamış. Hedef 35k

Bence bayağı okeymiş ama kaçırdım unlcuky elimde 2.5 senedir kullandığım ip14 var bunu 2. elde 30 a cıkarırım 7.5k ya telefon upgrade yapılırdı çok da güzel olurdu batarya yenilenir tr 2 yıl garantili cihaz olur işlemci bir tık daha iyi olurdu gerisi aynı olsa da olur 7.5k ya miss upgrade telefonu yeni alacaklar için boş telefon ama benim gibi upgrade olarak bakanlara güzel fırsatmış

Geri