🔥İndirim İphone 16e 38.998,00TL

pil 95 - 1 yıl garantisi var faturalı garantili
eger telefonunuz tr cihazı ise isteginiz telefonu mesela 16e yi şimdi direk alırdım telefon geldikten sonra tüm bilgileri aktarıp formatlayıp sonra 16e ile fotolarını çekip ilana koyardım ama elinizde böyle bir para yoksa bir şey diyemem

16e yi 2 ay önce aynı fiyattan aldım kullanıyorum , alacaklara bir kaç önerim olacaksa şarjı mükemmel gidiyor şarj konusunda hiç tereddüte düşürmedi , kamera çok kullanan manzara cart curt çeken için iphone 15 indirimi bekleyebilir üstüne 6 7k ekleyip alınabilir bu takvimde . onun dışında yapay zekaya gelecek türkçe güncellemesini 16serisinden başlayarak sunacakları için 15 almaktan da daha avantajlıydı ben o yüzden tercih ettim memnunum hemde 8bin lira cebimde kaldı yanii .

50 küsür yaşında basit bir kullanıcıyım. iphone se 2020 versiyon kullanıyorum, 5. yıla geldik. Ondan önce 8-9 yıl 4S kullanmıştım. Bozulmuyorlar ama w.app desteği bitince mecbur değiştiriyorum. Şimdi en iyi seçenek bu 16e ama yeni serisi çıkar mı beklesek mi yoksa alıp bi 5 sene daha olayı kapatsak mı? Karar veremedim.

50 küsür yaşında basit bir kullanıcıyım. iphone se 2020 versiyon kullanıyorum, 5. yıla geldik. Ondan önce 8-9 yıl 4S kullanmıştım. Bozulmuyorlar ama w.app desteği bitince mecbur değiştiriyorum. Şimdi en iyi seçenek bu 16e ama yeni serisi çıkar mı beklesek mi yoksa alıp bi 5 sene daha olayı kapatsak mı? Karar veremedim.
abim bende se 2020 var 5 yılı dordurdu ben genel kullanıyorum artık şarj dayanmıyor powerbank ile geziyorum eger çok telefonu kullanmıyorsan sadece face wahatsapp kullanıyorsan bunun bataryası sana 3 gün gider sadece arama whatsapp banka işleri için bulunmaz ürün ama acelen yoksa biraz daha bekleyebilrisin belki n11 de 11.11 indirimi olur dahada düşer belki

arkadaşlar merhabalar halihazırda iphone 11 kullanıcısıyım ve artık telefonu yenileyeyim diyorum. Yaklaşık 2 haftadır fiyatlarına bakıyorum 40-41 civarlarından şuan hepsiburada da 39.399 civarına alınıyor ve takas yapmayı da düşünüyorum sizce daha çok iner mi beklemeli miyim veya bu fiyattan çekilir mi yardımcı olursanız sevinirim

16e de alınmaz bomboş cihaz üstüne az daha koy yurt dısı 16 pro 128 gp al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,413
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri