O fiayata zaten en mantıklı o galiba 14 daha pahalı 13 len14 arasında 16 e oluyor galiba 13 de 32k civarı mi neArkadaşlar telefon alacağımda uzun ömürlü, sade, kolay bi telefon istiyorum kamerasıda ortalama olsun 16e 39000tl fiyatla alınır mı? (Zoomla işin olmaz.)
Yd mi 15 düşünüyodum fakat kamerası bana gereksiz abartı olduğu için bide hyperOS diye almak istemedim 15 ultra düşündüm 41k oda daha abartı ya ben normal bir kullanıcıyım 6 saat ekran sürem fln var zaten.O fiayata zaten en mantıklı o galiba 14 daha pahalı 13 len14 arasında 16 e oluyor galiba 13 de 32k civarı mi ne
Düzgün ışıkta iyi performans veriyor yakamerası 13 den daha kötü minimum beklentilerin varsa alınır 3-5 yıl götürür
55k civarı knk yasade konusunda honora bakabilirsin. 16e o kadar para etmez. Honorun işletim sistemi çok sade ve iphone a yakın. Hatta kendi telefon uygulamasını silip google nınkini yükleyebiliyor o derece imkan sağlıyor. Honor magic 7 pro alabilirsin
Kamerası geceleri ışıklı ortamlarda çok kötü çeker mi? (16e)sade konusunda honora bakabilirsin. 16e o kadar para etmez. Honorun işletim sistemi çok sade ve iphone a yakın. Hatta kendi telefon uygulamasını silip google nınkini yükleyebiliyor o derece imkan sağlıyor. Honor magic 7 pro alabilirsin
takas usulu baya uyguna geliyor. Eğer alamayacaksan 16e o kadar para verme. Git 2.el iphone pro serisi almaya çalış.55k civarı knk ya
Kamerası geceleri ışıklı ortamlarda çok kötü çeker mi?
2. El zor ya eğer çok kötüyse Mi 15 alıcam büyük ihtimal servet kayıtlı 15 ultranın kamerasının tek olayı bence zoom başka bi olayı yoktakas usulu baya uyguna geliyor. Eğer alamayacaksan 16e o kadar para verme. Git 2.el iphone pro serisi almaya çalış.
Sadece iphone istiyorsan al iPhone dışında Samsung s25 serisi varArkadaşlar telefon alacağımda uzun ömürlü, sade, kolay bi telefon istiyorum kamerasıda ortalama olsun 16e 39000tl fiyatla alınır mı? (Zoomla işin olmaz.)
Alınmaz tek artısı güncelleme desteği onun haricinde o bütçelerdeki hem Android hem diger apple telefonlardan daha kotu.Arkadaşlar telefon alacağımda uzun ömürlü, sade, kolay bi telefon istiyorum kamerasıda ortalama olsun 16e 39000tl fiyatla alınır mı? (Zoomla işin olmaz.)