- Konu Sahibi Konu Sahibi
kamera takıntın yoksa bence mantıklıbenim 14 plusu 33 TL sayıyor aradaki farkı verip sıfır telefon almaya değer mi
kamera takıntın yoksa bence mantıklıbenim 14 plusu 33 TL sayıyor aradaki farkı verip sıfır telefon almaya değer mi
elinizdeki telefonu kendiniz satarsanız telefonu normal alıp 2.elde ne ettigine bakarsanız belkide beş kuruş harcamadan direk geçersinvisa kart yok işte bi de benim tel 94 sağlık 1 yıl garantisi vs. var çok kafam karıştı
bendede visa yoktu nays kredi kartı vardı iş bankası hesap açıp maximum karta limiti aktardım öyle yapabilirsinbende alacam visa kart yok olsa eldeki telefonuda verdigimde 30 a filan gelicekti bana
şehrindeki telefoncuları ara fiyat al daha yüksek fiyat verirlervisa kart yok işte bi de benim tel 94 sağlık 1 yıl garantisi vs. var çok kafam karıştı
bende iş bankası yok akbank ve qnb var ugraşmam paranın yarısınıdan fazlasını hesabıma koydum nakit hazır eksik kalan kısmı için çeyrek altın bozduracagım altın düştügü için hesap şaştı biraz beklemedeyim acelem yokbendede visa yoktu nays kredi kartı vardı iş bankası hesap açıp maximum karta limiti aktardım öyle yapabilirsin
klasik türk tek kameralı telefon çöp muamelesi gördügü için içindeki doanım eski her iphone u neredeyse eziyor sadece kamera üstüne 60hz oled ekran 2025 için yetersiz deniyor o yüzden çok önerilmedigi için iyi fiyatlara düşüyor16 e nasil bu fiyata olabiliyor 13 zaten 33k felan
16e tutmuyor fazla satamazsın fazlaya haberiniz olsunEyvallah çektim bi tane, kasım indirimlerinden sonra daha pahalıya satarım bunu.
Denemek lazım doğru olabilir. 13 ve 15i max 2 haftada satıyordum bakalım şimdi ne olacak. Hiç 16e almamıştım kutudan çıkarıp deneyesim var ama çöp ederim cihazı.16e tutmuyor fazla satamazsın fazlaya haberiniz olsun
16e zaten 37899 a aldıgın cihazı anca 38500 e satarsın çünkü sıfırları genelde 42-41 iken ara ara 39 a çok düşüyor bizim bekledigimiz indirim 39 ve altı yoksa hep düşüyor bu rakamlara ve benim avantajım eldeki eski telefonu hb 7k ya sayması bana cidden kelepire gelmiş olucak ama nakit alacak ve kar etmek isteyen için çok karlı yatırım olmaz mesela iphone 15 daha iyi yatırım olurDenemek lazım doğru olabilir. 13 ve 15i max 2 haftada satıyordum bakalım şimdi ne olacak. Hiç 16e almamıştım kutudan çıkarıp deneyesim var ama çöp ederim cihazı.