İphone 17 çıktı fiyat ve düşünceler?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
açıkcası samsung kullanıyorum artık bi ios deneyimlemek istiyorum o yüzden iphone 17 çok mantıklı geldi sadece fiyatı düşer mi artar mı soru işareti yaratıyor.
Mantıklı cihaz gerçekten düz modeli dolu dolu yapmışlar bir süre ufak bir düşme yapar Samsung cihazlar kadar olmasa da ama yılbaşından sonra tekrar artmaya başlar

Mantıklı cihaz gerçekten düz modeli dolu dolu yapmışlar bir süre ufak bir düşme yapar Samsung cihazlar kadar olmasa da ama yılbaşından sonra tekrar artmaya başlar
doların sabit kaldığı bir evrende bence de böyle olur
2 ayda bir olay var ülkede bi noktada doları tutamazlarsa astronomik zamlar görürüz

doların sabit kaldığı bir evrende bence de böyle olur
2 ayda bir olay var ülkede bi noktada doları tutamazlarsa astronomik zamlar görürüz
2026 sonunda 48 tl olur dolar muhtemel

air in fiyatı bence düşer tr de öyle cihazlara 3 5 kuruş fazla vermeyi sevmiyorlar
Globalde muhtemelen düşecek cihaz konsept olarak çok hoşuma gitti kamera ile işim olmasa direkt alıp geçerdim ancak globaldeki tüketici içinde mantıklı değil ufak overpayle pro alır herkes belki de pro'ya rağbetin artması için yaptılar bunu çünkü çokta dolu değil eski prolara kıyasla

peki sizce son olarak iphone 17 parasına değer mi tabi bu kişiden kişiye değişebilen bi soru fakat gene de sormak istedim

Globalde muhtemelen düşecek cihaz konsept olarak çok hoşuma gitti kamera ile işim olmasa direkt alıp geçerdim ancak globaldeki tüketici içinde mantıklı değil ufak overpayle pro alır herkes belki de pro'ya rağbetin artması için yaptılar bunu çünkü çokta dolu değil eski prolara kıyasla
isteğe yönelik bence o iş
s25 slim çıkardı samsung ona karşı da olabilir

isteğe yönelik bence o iş
s25 slim çıkardı samsung ona karşı da olabilir
Katlanabilir iPhone'lara hazırlık olarak çıktı bu model 1.5 senedir konuşuluyordu Samsung bu modelden bahsedildiğini görünce kendi çıkarttı ince cihazını Apple'dan erken, aslında tam tersi yani

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri