Iphone 17 mi iphone 16 pro mu?

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba telefon almayı düşünüyorum iphone 16 pro ve iphone 17 arasında kaldım.
iphone 17nin ön kamerası 24 mp olacakmış, bataryası biraz daha iyi olur, işlemci bir tık iyi olabilir sizce ne yapmalıyım?
iphone 17nin fiyatları da artabilir.

Arkadaşlar merhaba telefon almayı düşünüyorum iphone 16 pro ve iphone 17 arasında kaldım.
iphone 17nin ön kamerası 24 mp olacakmış, bataryası biraz daha iyi olur, işlemci bir tık iyi olabilir sizce ne yapmalıyım?
iphone 17nin fiyatları da artabilir.
tahminen belli oldu mu fiyatlar

Yeni olan her zaman iyidir. Apple artık modem çipini evde yapmaya başladı bu da pil ömrü olarak geri dönecek. Pro modellerle olan donanım farkı da 17'de her zamankinden daha az olacak. Promotion ekran vs. Ben olsam yeni olanı alırdım.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Apple Ceo’su Tim Cook, İsrail’deki yıkıcı saldırılardan dolayı derin üzüntü duyduğunu ve İsrail’deki yerleşimcilerin (işgalcilerin) yanında olduğunu açıkladı. Elon Musk’un Demir Kılıçlar Operasyonu sırasındaki destek açıklamasının ardından Meta (Facebook) CEO’su ve kurucusu Mark Zuckerberg ve Google CEO’su Sundar Pichai 16 ekim 2023’de İsrail’e desteklerini açıkladı.

her hangi bir sıkıntı oldumu peki? çizik vs çıkıyormuş oradaki telefonlarda?

Ayarlar > Genel > Hakkında > Model Numarası’na git.
Model numarası örneğin “AXXXX” formatında görünür

birde model numarası nerede başlıyor onu söyleyebilme şansınız varmı?

Geri