IPhone 17 Pro alınır mı?

256lıklar öyle 128lerde fiyat farkı var aradaki farkı umursamıyorsanız paranız varsa alınabilir 17 pro sadece şahsi tercihim iğrenç turuncudan uzak durmanız
Böyle bir telefonu da 128 almayalım çok düşük kalıyor bence 2026 ya gireceğimiz bu dönemde. Kıyası 256 üzerinden yaptım o yüzden. Turuncu bence de kötü bu arada ama gören de o rengiyle seviyor cihazı nedense 😀

Durum öyle olunca alan da turuncu alayım diyor.

O fark yerine 2. El 16 pro max alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi tel güzelde sence Apple kimyasını bozmamis mı turuncu renk baya göze batıyor bak ben aldım sizden farklı der gibi bu arada hayırlı olsun iyi günlerde kullann
turuncu renk bence güzel hocam sağolasın. ilgi çekiyor ben orj yakışan kılıfla kullanıyorm bakıyo herkes bana.

turuncu renk bence güzel hocam sağolasın. ilgi çekiyor ben orj yakışan kılıfla kullanıyorm bakıyo herkes bana.
Bu turuncu renk oksitlenip pembe oluyor diyorlar, şimdi biri bir şey daha attı ıslak mendille boyası komple çıkıp gümüş oluyormuş telefon bunlar doğru mudur en çok o konuya takıldım.

Bu turuncu renk oksitlenip pembe oluyor diyorlar, şimdi biri bir şey daha attı ıslak mendille boyası komple çıkıp gümüş oluyormuş telefon bunlar doğru mudur en çok o konuya takıldım.
şimdi şöyle bi konu var. bu telefonlar yüksek paralar. bu telefonları kimse çıplak yani kılıfsız vesaire kullanamaz TR içerisinde.
Kullanıcı hatası veya öyle bi sorunun olmadığını düşünüyorum ama bence yok. Ben de kırılmaz cam lens koruyucu orjinal techwoven kılıf sienna takılı yani böyle devam ediyorum ve ilgi çekici renk turuncu herkes bakıyor telle konuşurken bana

hocam düz iphone 17 alın pro gibi telefon gayet güzel

İnternette gördüğümde boyası çıkıyor yamuluyor falan gibi kötü yorumlar gördüm bunlar doğru mu yoksa her sene olan klasik Apple karalama kampanyaları mı? Ne dersiniz alınır mı 106K ya değer mi veya düşer mi fiyat?
Alınmaz aşırı sorun var 17 serisinde Hergün telefonu yeniden başlatıyorum

17 prodan yazıyorum kesinlikle 100k felan bir telefona verilmez yarı fiyatına s25 ultra kaçak alıp server kaydı yaptırabilirsin. İlla ki iphone olucak diyorsan 17 pro kaçak alıp kullanabilirsin

15 pro kullanıyorum hayatta 17 almam 16 da alamam alıcak olsam xiaomi17 pro , s25 ultra, huawei pura 70 ultra bunlardan birini alırdım

Son düzenleme:
İnternette gördüğümde boyası çıkıyor yamuluyor falan gibi kötü yorumlar gördüm bunlar doğru mu yoksa her sene olan klasik Apple karalama kampanyaları mı? Ne dersiniz alınır mı 106K ya değer mi veya düşer mi fiyat?
ben pahalı buldum almadım 16 pro aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,609
Üyeler
184,952
Son üye
burakk12
Geri