İphone 17 Pro Max için full aksesuar önerisi.

Sofu_54

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
232
Selam, 17 pro max aldım anneme ama biraz hor kullanacağı için sağlam koruma da almak istiyorum. Adaptör, ekran koruyucu, kılıf, kamera koruma önerilerinizi bekliyorum.

Selam, 17 pro max aldım anneme ama biraz hor kullanacağı için sağlam koruma da almak istiyorum. Adaptör, ekran koruyucu, kılıf, kamera koruma önerilerinizi bekliyorum.
en kaliteli istersen ekran koruyucu spigen var wivu var kılıfta keza bunlar iyi kamerada aynı bu markalrı al kamera korumada ucuza kaçma bilindik marka alırsan kaliteyi az etkiler adaptörde orijinalden yanayım ama onu istemezsen anker spigene bakabilirsin

adaptörde orijinalden yanayım ama onu istemezsen anker spigene bakabilirsin

Orijinal olmasına gerek yok. Apple bile mağazasında iphone için Anker ve Belkin marka şarj aletleri satıyor.
chargerlab.com birçok şarj aletini söküp analiz ediyor. spigen, anker, baseus, belkin gibi markalar kimi zaman orijinal adaptörlerden daha kaliteli elektronik bileşenlerle şarj aletleri üretiyorlar.

Orijinal olmasına gerek yok. Apple bile mağazasında iphone için Anker ve Belkin marka şarj aletleri satıyor.
chargerlab.com birçok şarj aletini söküp analiz ediyor. spigen, anker, baseus, belkin gibi markalar kimi zaman orijinal adaptörlerden daha kaliteli elektronik bileşenlerle şarj aletleri üretiyorlar.
apple onları satması orijinali almıyorsan bu var gibisinden

adaptör ekran koruyucu kılıf kamera koruma bu saydıklarınızın hepsi için spigen markasını tercih edebilirsiniz kendim de bizzat 16 pro cihazımda spigen ekran koruyucu ve kılıf kullanıyorum adaptör olarakta spigen almıştım ama kaybettim kamera koruyucuya gerek duymadım

Son düzenleme:
apple onları satması orijinali almıyorsan bu var gibisinden

iPhone 17 Pro Max 40W şarj hızını destekliyor. Apple Türkiye'de 40W şarj aletini de satmıyor. GaN teknolojisi bile olmayan, 2018 yılından kalma silisyum tabanlı güç kontrol çipli 35W şarj aletini 3500 TL'ye alıp öpülmenin mantığını izah eder misiniz? 😄

Samsung'un 65W 3 çıkışlı GaN çipli şarj aleti bile 2300 TL. Apple cihazları ile de şarj protokolleri tam uyumlu.

iPhone 17 Pro Max 40W şarj hızını destekliyor. Apple Türkiye'de 40W şarj aletini de satmıyor. GaN teknolojisi bile olmayan, 2018 yılından kalma silisyum tabanlı güç kontrol çipli 35W şarj aletini 3500 TL'ye alıp öpülmenin mantığını izah eder misiniz? 😄

Samsung'un 65W 3 çıkışlı GaN çipli şarj aleti bile 2300 TL. Apple cihazları ile de şarj protokolleri tam uyumlu.

Mesela sanane para insanların parası istediğini alır tamam mı sende bu alınmaz şu alınır demeye davm er kimsenin umrunda değilsin

Mesela sanane para insanların parası istediğini alır tamam mı sende bu alınmaz şu alınır demeye davm er kimsenin umrunda değilsin
Cahil cesaretiyle Apple'ın kazık şarj aletlerini savunarak insanların parasını boşa harcamasına sebep olmanın mantığı nedir? 😂

Geri