IPHONE 17 VS SAMSUNG S25 ULTRA

uzun yıllar stabillikte eşitler artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

s23ten biliyorsundur
hocam ben birçok amiral gemisi telefon kullandım. Saf android değilse arayüzü eşit değiller. Fakat Elite işlemci den sonra arayüz kısmında pek fark kalmadı. Arka plan iş kısmında ise iphone daha iyi.

tamam dostum kesinlikle gen 4 ün yapamayacağı şeyleri yapıyorsun yetmiyor sana anlıyorum

samsungun eksisi hala 3 d yüz algılaması yok ve biraz yavaş kalibre oluyor batarya ama onun dışında asla sorun yaşamayacağın telefon
yüz algılamaya takan iphone alsın zaten ben parmak izi kullanıyorum eldivenle falan da okuyor

hocam ben birçok amiral gemisi telefon kullandım. Saf android değilse arayüzü eşit değiller. Fakat Elite işlemci den sonra arayüz kısmında pek fark kalmadı. Arka plan iş kısmında ise iphone daha iyi.
arka plan iş kısmı apple iyi ama uı8.5 te android de baya ilerledi stabilitede 2 aydır hiç bir eksisini görmedim

s23 ile 16 pronun animasyon hızı aynı s23 2 yıllık 16 pro yeniydi bilmiyorum

arka plan iş kısmı apple iyi ama uı8.5 te android de baya ilerledi stabilitede 2 aydır hiç bir eksisini görmedim
size bir de 8.5 gelmiş vay be
hocam yeni animasyonları kullanıyor musunuz parmak izin okumadan sonraki açılış animasyonları falan

bir de ram plus kapatmayınca biraz gecikme oluyor onu kapatmak lazım

önemli bir özellik olmasa takmam ama güvenlik açısından önemli
parmak izi kullanabilirsin yüz yerine?

appleda da parmak izi yok

s23 ile 16 pronun animasyon hızı aynı s23 2 yıllık 16 pro yeniydi bilmiyorum

size bir de 8.5 gelmiş vay be
hocam yeni animasyonları kullanıyor musunuz parmak izin okumadan sonraki açılış animasyonları falan
beta sürümünü kullanıyorum evet animasyonları da güzel ama optimizasyonu sğüper olmuş tam versiyonu ile beraber uçacak gibi telefon

beta sürümünü kullanıyorum evet animasyonları da güzel ama optimizasyonu sğüper olmuş tam versiyonu ile beraber uçacak gibi telefon
betası bile öyleyse mis gibi

bir de şu windows bağlantısına falan el atsa iş birliği yapıp 120 fps falan getirseler ekran paylaşımına kablolu falan mis gibi olur ama zor

@heloguys @ayranli_tuz @furkangorur teşekkürler dostlar aciliyeti olmasa s26u yu beklerdim muhtemelen. s25 ultranında 5 sene beni rahat götüreceğini düşünüyorum. iphoneda aklıma takılan en büyük mevzu yapay zekanın geri kalmışlığıydı. sanırım s25u yı alacağım gönlüm rahat şekilde. ekstra olarak apple ekosistem konusunda iyi diye biliyorum fakat ekosistem kurmak için nerdeyse ekstra bir telefon parası daha vermem gerekiyor samsungda bu daha ucuza halledilir gibi. yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

@heloguys @ayranli_tuz @furkangorur teşekkürler dostlar aciliyeti olmasa s26u yu beklerdim muhtemelen. s25 ultranında 5 sene beni rahat götüreceğini düşünüyorum. iphoneda aklıma takılan en büyük mevzu yapay zekanın geri kalmışlığıydı. sanırım s25u yı alacağım gönlüm rahat şekilde. ekstra olarak apple ekosistem konusunda iyi diye biliyorum fakat ekosistem kurmak için nerdeyse ekstra bir telefon parası daha vermem gerekiyor samsungda bu daha ucuza halledilir gibi. yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
apple ekosistemi fazla pahalı zaten bir tık daha iyi şey için o kadar para veriyorsun ki ben iyi olduğunu düşünmüyorum
ipad air m3 tablette ayarlar ve internet sitesini split view açamamıştık çok tilt olmuştum arkadaşın tablette bende s11 var aynı ekranda 2 tane hayday açıyorum

25 ultra geçende 72k falandı o fiyattan alsan daha güzel olurdu

512 gb

apple ekosistemi fazla pahalı zaten bir tık daha iyi şey için o kadar para veriyorsun ki ben iyi olduğunu düşünmüyorum
ipad air m3 tablette ayarlar ve internet sitesini split view açamamıştık çok tilt olmuştum arkadaşın tablette bende s11 var aynı ekranda 2 tane hayday açıyorum
bende de tablet olarak galaxy tab s10fe var ders için aldım memnunum bayağa

25 ultra geçende 72k falandı o fiyattan alsan daha güzel olurdu

512 gb
evet onu gördüm hala üzülüyorum kaçırdığıma ne yazıkki para ancak elime geçti :(

hocam kullanmam diyordum yapay zekayı ama gerçekten çok çok iyi iş yapıyor dediğini gibi şuanda buds3 pro watch 8 de kullanıyorum buds 3 pronun sesli yanıtı olsun yapay anc si olsun çok çok iş yapıyor telefonda yapay zeka ile fgotoğraf düzenlemeside üst düzey dediğim gibi şuanda apple alsam daha iyi olurdu dediğim tek özelllik 3d yüz tanıması 5 yıl garanti sıkıntısız kullanırsınız

bende de tablet olarak galaxy tab s10fe var ders için aldım memnunum bayağa
biraz saçma bi işlemci kullanma nedeni olacak ama aklıma ilk geldiği için yazıyorum
haydayda gazeteden ürün almak için gidersin ama gittiğin an satılmış olur ya hani s11de çok daha hızlı gidiyor s23te bekletiyor

hocam kullanmam diyordum yapay zekayı ama gerçekten çok çok iyi iş yapıyor dediğini gibi şuanda buds3 pro watch 8 de kullanıyorum buds 3 pronun sesli yanıtı olsun yapay anc si olsun çok çok iş yapıyor telefonda yapay zeka ile fgotoğraf düzenlemeside üst düzey dediğim gibi şuanda apple alsam daha iyi olurdu dediğim tek özelllik 3d yüz tanıması 5 yıl garanti sıkıntısız kullanırsınız
buds 3 pro nasıl sizce buds fe den 4 proya mı geçeyim yoksa lansmanda yanında ucuz olursa 3 pro alınır mı

Geri