emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
herkeze merhabalar iphone 5s bataryasını değiştiricem ama bataryayı çıkartırken patlarmı die korkuyorum bir şey olurmu
Zarar vermeden çıkarırsan bir şey olmazherkeze merhabalar iphone 5s bataryasını değiştiricem ama bataryayı çıkartırken patlarmı die korkuyorum bir şey olurmu
telefoncuya git zorun ne aga tabii ki patlama ihtimali var işi profesyonellere bırak.herkeze merhabalar iphone 5s bataryasını değiştiricem ama bataryayı çıkartırken patlarmı die korkuyorum bir şey olurmu
nasıl zarar vermeden yanından penayla açıcamZarar vermeden çıkarırsan bir şey olmaz
Sen değistirme bilen birine verherkeze merhabalar iphone 5s bataryasını değiştiricem ama bataryayı çıkartırken patlarmı die korkuyorum bir şey olurmu
zaten kapalıydı şarjı yok tu ve pini çıkardım ama korkuyorumTelefonu komple kapat ondan sonra çıkar. Patlamaz zaten.
Nasıl çıkarīcam diye sorcam olursanZarar vermeden çıkarırsan bir şey olmaz
Şarjı yoksa neyden korkuyorsun dostum? Boş olan şey nasıl patlasın.zaten kapalıydı şarjı yok tu ve pini çıkardım ama korkuyorum
yok bir geliyor bir gidiyorŞarjı yoksa neyden korkuyorsun dostum? Boş olan şey nasıl patlasın.
onun altında eğer orjinal ise 2 adet bant olur onları çekip çıkarabilirsinzaten kapalıydı şarjı yok tu ve pini çıkardım ama korkuyorum
bir şey dicem bir tanesini çekeyim derken bir tanesinide yarısında gelmeden koptu şimdi ne yapayım asdi,saldosadkşplfğe34vonun altında eğer orjinal ise 2 adet bant olur onları çekip çıkarabilirsin
O zaman kaşıkla (gerçek kaşık değil sakın onla deneme!Telefon tamir kaşığı yaz çıkar) ve penayla dikkatli bir şekilde çıkar ben yapamam diyorsan telefoncu ya yaptırbir şey dicem bir tanesini çekeyim derken bir tanesinide yarısında gelmeden koptu şimdi ne yapayım asdi,saldosadkşplfğe34v