S9 dedemde var. Ekranı yanmış. Ekranın yarısı kırmızımsı. Okey Google desteği kesmiş. Eski ve yavaş cihaz. iPhone 7 tercih ederim ben.iPhone 7 alacağına S9 al Easycep'den.
Hocam şuan s7 edge var ekran gölgelenme sorunu var ondan dolayı rahatsız ediiyor beni s7 edgeniin batarya ölü ekran flnda kırıkS9 dedemde var. Ekranı yanmış. Ekranın yarısı kırmızımsı. Okey Google desteği kesmiş. Eski ve yavaş cihaz. iPhone 7 tercih ederim ben.
Tamamdır teşekkürlermükemmel olarak aldım. pazartesi kargo gelecek. gelince yazarım
kanka elektrikli bisiiklet alacam o yüzden telefonu düşük bütçeli tuttumBütçe meselesi tabi ama bu dinazorları kullanan var mı hala
Android güzel bir telefon al bence 6-7lerin devri bittikanka elektrikli bisiiklet alacam o yüzden telefonu düşük bütçeli tuttum
telefon geldi mükemmel olarak almıştım gayet temiz geldi çiziksiz tek kablo çıktı içinden. ben 2.telefon olsun öylesine almıştım ancak yine de kullanılabilir.beyler max 1.5 yıl kullanırım yenilenmiş olarak easycepden almayı düşünüyorum 1.5 yıl iş görür mü max
Yok hocam bilgisayarım var tabletim var telefonu sadece arama instagram ıcın kullanıyorumiphone 7 nin şarjı çok hızlı bittiği söyleniyor telefonu gün içinde aktif kullanmayı düşünüyorsan önermem
Şarz başlığı çıkmadı mıtelefon geldi mükemmel olarak almıştım gayet temiz geldi çiziksiz tek kablo çıktı içinden. ben 2.telefon olsun öylesine almıştım ancak yine de kullanılabilir.
iphone 8 bile alınmaz o fiyata uygulama destekleri kalkıyor whatsapp bile kullanamazsın yakındabeyler max 1.5 yıl kullanırım yenilenmiş olarak easycepden almayı düşünüyorum 1.5 yıl iş görür mü max
Whatsapp İOS 12 istiyor şu an. 5 Yıl geriden geliyor.iphone 8 bile alınmaz o fiyata uygulama destekleri kalkıyor whatsapp bile kullanamazsın yakında
çıkmadıYok hocam bilgisayarım var tabletim var telefonu sadece arama instagram ıcın kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şarz başlığı çıkmadı mı