Neler Yeni

iPhone 8 hala alınır mı?

KnightDavion

80+ Bronze
Bir telefonu sadece kamerasına göre eleştirmeyi bırakın artık ya.

Tamam şu konulara göre de eleştireyim. Iphone 6s arayüzünde reklam çıkmıyor. İşletim sistemi daha stabil. Yıllardır hala güncelleme alıyor. Eğer pili aşırı eski değilse kasmadan günlük işleri görüyor. Android telefonların neredeyse yarı ağırlığında. Elinizde yokmuş gibi. Bu konularda da karşılaştırma ve eleştiri yaptığımda pozitif yanları hala oldukça fazla.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Tamam şu konulara göre de eleştireyim. Iphone 6s arayüzünde reklam çıkmıyor. İşletim sistemi daha stabil. Yıllardır hala güncelleme alıyor. Eğer pili aşırı eski değilse kasmadan günlük işleri görüyor. Android telefonların neredeyse yarı ağırlığında. Elinizde yokmuş gibi. Bu konularda da karşılaştırma ve eleştiri yaptığımda pozitif yanları hala oldukça fazla.
İphone 6'nın bazı uygulamalardan desteği yavaş yavaş kesilmeye başladı, yakın zaman içinde sıra 6s'de gelir o zaman nolacak ? Ben 6s'i kötülemiyorum ancak güncellik de gözardı edilmemesi gereken bir etken olduğunu düşünüyorum.

KnightDavion

80+ Bronze
İphone 6'nın bazı uygulamalardan desteği yavaş yavaş kesilmeye başladı, yakın zaman içinde sıra 6s'de gelir o zaman nolacak ? Ben 6s'i kötülemiyorum ancak güncellik de gözardı edilmemesi gereken bir etken olduğunu düşünüyorum.

Size katılıyorum.

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
hocam 6 yıl önce çıkmış bir telefondan bahsediyoruz, hala bu kadar + sının olması yeterli değil mi sizce de?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
hocam 6 yıl önce çıkmış bir telefondan bahsediyoruz, hala bu kadar + sının olması yeterli değil mi sizce de?
Artısı olmasına bir şey demiyorum, ama uygulamalar desteğini telefondan çekmeye başlıyor. Bu, telefon her ne kadar iyi olsa dahi almamak için bana göre başlıca bir sebep.
Ben her ne kadar android kullanıcısı olsam da iphone'u daha çok severim. İlla iphone alacak olsam minimum X alırdım, gerisi sıkıntı bana göre.

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Artısı olmasına bir şey demiyorum, ama uygulamalar desteğini telefondan çekmeye başlıyor. Bu, telefon her ne kadar iyi olsa dahi almamak için bana göre başlıca bir sebep.
Ben her ne kadar android kullanıcısı olsam da iphone'u daha çok severim. İlla iphone alacak olsam minimum X alırdım, gerisi sıkıntı bana göre.
hocam orası öyle, fakat 2 bin lira gibi bir bütçem var diyelim, o fiyata iphone 7 den başka telefon gelmiyor aklıma daha yüksek paralarda android kanadında iyi cihazlar var ama uzun süre stabil çalışma konusunda 2 bin liraya iphone 7 en iyilerinden, hatta ios cihazlar en iyilerinden

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Günümüz için performans açısından yeterli olacaktır ama ben olsam almazdım.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
İphone 6 ios 12.x kullanıyor. Güncelleme desteği kesileli 3 ios sürümü çıkmış. Her biri bir yıldan 3 yıl yapar. 6s ise 15 güncellemesini aldı. Uygulama desteği konusunda 2 sene sorun yaşamayacaktır.

Önerdiğim şey gitsin iphone 6s alsın değil. Yanlış anlaşılmasın. Sadece o desteklerin hemen şu an sorun olmayacağını söylüyorum. Apple, telefonlarına daha uzun süre güncelleme sunuyor, bu yüzden uygulamaların da hep güncele yakın sürümlerde çalışmasını istiyor. Android tarafında genelde 2 sene güncelleme geliyor. Bazı üst düzey markalar, telefonlarına 3 sene güncelleme verebiliyor ama 3 seneden fazla güncelleme alan telefon yok. Varsa da 1-2 tanedir. O yüzden telefonlar güncelliğini çabuk yitiriyor. Uygulama destekleri de hemen kesilmesin diye uygulamaların sürüm gereksinimleri düşük tutuluyor.

Yani özetle diyeceğim şu. Bugün üretilen android telefon en fazla 2-3 sene güncelleme alacak. 2-3 sene önce üretilen iphone ise 3-4 sene daha güncelleme alacak. Uygulama desteğinin kesilmesi de bunun üzerine 2 yıl demek.
Yanlışım varsa @Evil Belief

Top Bottom