iPhone 8'den S22'ye geçilir mi

Rw1NNN

80+
Reaksiyon skoru
29
Herkese selamlar. 3 senedir iOS kullanıyorum ve kendisi çok stabil. Ama 20-28.000 TL bütçede sıfır olarak iPhone 11 ve SE3 var. Birisi eski, birisi küçücük. iPhone 8 kadar küçük telefondan sıkıldım artık. S22 almak istiyorum. iPhone 8'i 3 senedir sorunsuz kullanıyorum ve hala 1-2 sene daha gider gibi. S22 pişman eder mi beni ? Ekran süresi olarak değil. İleride kasma donma anlamında danışmak istiyorum. Yardım edebilir misiniz? S23FE'de alabilirim.

yanılmıyorsam 8 gen 1in ısınma problemi vardı

İphone'a alışmışsın androide geçmeni önermem
O bütçeye SE3 ve iPhone 11 var. Birisi 4 senelik telefon, birisi de iPhone 8 kasasında 13'ün işlemcisini paylaşan garip bir telefon. O kadar para vermek koyuyor küçücük telefona hocam ya.

S22 alma sakın

yanılmıyorsam 8 gen 1in ısınma problemi vardı
Oyun oynamayan birisi için problem olacağını sanmıyorum. Çünkü ben hafif oyunlar harici telefonu oyun oynamak için bir alet olarak görmüyorum. Tek önemli düşünce kullanılabilirlik açısı. 3-4 sene sonra telefon çöp olmayacaksa alabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S22 alma sakın
Sebepte belirtseniz hocam.

S23FE alabilirsen al sorman bile ayıp.

S23FE alabilirsen al sorman bile ayıp.
Yani yeni yıla falan alabilirim herhalde. S23FE zaten S22'den ucuz. O yüzden düşünüyorum. Pişman olur muyum yani. 3-4 sene sonra sorun yaşarsam cidden üzülürüm. Eskiden Android kullanmıştım ama telefondan dolayı acı çekmiştim. Eskisi gibi deneyim yaşamak istemiyorum açıkçası. Bu bütçede düzgün iPhone yok.

O bütçeye SE3 ve iPhone 11 var. Birisi 4 senelik telefon, birisi de iPhone 8 kasasında 13'ün işlemcisini paylaşan garip bir telefon. O kadar para vermek koyuyor küçücük telefona hocam ya.
Sıfır alıcaksan iphone'a para verme zaten ikinci el 13 bulunur

Oyun oynamayan birisi için problem olacağını sanmıyorum. Çünkü ben hafif oyunlar harici telefonu oyun oynamak için bir alet olarak görmüyorum. Tek önemli düşünce kullanılabilirlik açısı. 3-4 sene sonra telefon çöp olmayacaksa alabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sebepte belirtseniz hocam.
S22 aşırı ısınan ve aşırı derecede pili berbat bir cihaz

Bütçe varsa s23 çok daha iyi olur işlemci hem önceki serilere göre hem daha az ısınıyor hem daha verimli

Bütçe varsa s23 çok daha iyi olur işlemci hem önceki serilere göre hem daha az ısınıyor hem daha verimli
2 gün önce 26-27.000TL'den 34.000TL'ye çıktı maalesef kendisi. Dün S23FE çıktı. İncelemelere göre onu bekleyeceğim. iOS'tan Android'e alışacağımı düşünüyorum ama, telefonun 3-4 sene sonra kullanılamaz hale gelmesinden korkuyorum. Sizce sorun olur mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,421
Üyeler
185,095
Son üye
Ford focus
Geri