canerr_006
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
180 günde 237 döngü nasıl yapabildinAğustosta alınan (6 aylık) iphone 16 pro için ekran süresi normal mi, neden bu kadar çabuk pili eskidi, sizin fikirleriniz nedir?
3 saat birgünde hiç normal değilAğustosta alınan (6 aylık) iphone 16 pro için ekran süresi normal mi, neden bu kadar çabuk pili eskidi, sizin fikirleriniz nedir?
benimAğustosta alınan (6 aylık) iphone 16 pro için ekran süresi normal mi, neden bu kadar çabuk pili eskidi, sizin fikirleriniz nedir?
Bugün olmasa da genelde İşim gereği yoğun kullanıyorum, ilk cihazı aldığımda sa o zamanlar max 6 saat ekran süresi alıyordum180 günde 237 döngü nasıl yapabildin
ekran süresi kısa gibi geldi bana
Ekstra kullandığın bir ayar var mı, evde oturup telefonu kullandığımda daha yüksek ekran süreleri alıyorum, ama dışarıda işte olduğumda o kadar iyi ekran süresi almıyorum, o da garip bir durum3 saat birgünde hiç normal değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim
pil 100
devir sayısı 198
temmuzdan itibaren kullanıyorum
şuan 34 şarj var ve daha 4saat 47dakika
yok hocam bende ortalama 5-6 saat ama 7-8 saat gördüğüde oluyorBugün olmasa da genelde İşim gereği yoğun kullanıyorum, ilk cihazı aldığımda sa o zamanlar max 6 saat ekran süresi alıyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekstra kullandığın bir ayar var mı, evde oturup telefonu kullandığımda daha yüksek ekran süreleri alıyorum, ama dışarıda işte olduğumda o kadar iyi ekran süresi almıyorum, o da garip bir durum