Neler Yeni

İphone imei uzatma mevzusu

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
arkadaşlar telefoncular e devlet üzerinden uzatıyor artık . sanırım sürekli yurt dışına çıkıp giren bir kişinin e devleti sayesinde oluyor detaylı bilenler yazar mı yurt dışı iphone almayı düşünüyorum. o riske girilir mi mesela bundan 1 sene sonra garantisi var mı kapansa elimde kalır.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Kerem Uyar
arkadaşlar telefoncular e devlet üzerinden uzatıyor artık . sanırım sürekli yurt dışına çıkıp giren bir kişinin e devleti sayesinde oluyor detaylı bilenler yazar mı yurt dışı iphone almayı düşünüyorum. o riske girilir mi mesela bundan 1 sene sonra garantisi var mı kapansa elimde kalır.
Garantisi yok. Pandemi dönemi ile geldi o sistem. Ne zaman gider faili meçhul. Ben o topa girmezdim.

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantisi yok. Pandemi dönemi ile geldi o sistem. Ne zaman gider faili meçhul. Ben o topa girmezdim.
aynen az önce bu videoda çözdüm olayı sistem fena değil ama yakında kalkacağı için bitmiş diyebiliriz

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Enes
video acılmıyor ama bldiğim kadarıyla aslında cok basit bir yöntemle kullanım süresi uzatılıyor yani bi öğrensek 2 dakikalık işlem

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
video acılmıyor ama bldiğim kadarıyla aslında cok basit bir yöntemle kullanım süresi uzatılıyor yani bi öğrensek 2 dakikalık işlem
Evet öyle ama yurt dışına giriş çıkış yapmış birisi ve pasaport numarasi lazim

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Enes

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Kerem Uyar

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ben daha önce e devletten süre uzatma yaptım kendi pasaportumla güzel bir olay ama yakında kalkabilir

Top Bottom