Neler Yeni

Iphone SE 128 GB fiyatına daha iyi telefon alınabilir mi?

VeeqX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Ali Karaca
Iphone SE 2020 128gb ( çok fazla pdf dosyası indirdiğim ve fotoğraf çektiğim için seçiyorum) almayı düşünüyorum. Bu fiyata internet üzerinden satın alınmayacak bir şekilde daha iyi bir telefon var mı?
  • Fotoğraf çekinmeyi, çekmeyi seviyorum.
  • 12. Sınıfım ve dershanede çok fazla dosyalar vs. atılacak. 64GB yeteceğini sanmıyorum.
  • Telefondan oyun oynamayı seven biri değilim. Oynarsam en fazla Teamfight Tactics oynarım.
  • Genelde telefonu baya baya hızlı kullanırım. Bir o tarafa bir bu tarafa girer dururum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Iphone SE 2020 128GB: https://www.akakce.com/cep-telefonu...-aksesuarsiz-kutu-siyah-fiyati,918754116.html

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,032
İsim
araba

Ben önermem

VeeqX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Ali Karaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ben önermem
13 sayfalık konuşmanın hemen hemen 2 konu üzerinde tartışmışlar. 1.si ekranı çok küçük. 2.si ise oyun oynanmaz. Pille alakalı da tartışma var ama onu saymadım.
Ben zaten telefonda oyun oynayan birisi değilim. Sosyal medyayı kullanıyorum, fotoğraf çekiniyorum. Ekranın da küçük olmasını tercih ediyorum bir bakıma. Şimdiye kadar büyük telefon kullandım. Ve bazen büyük telefon kullanmak cidden eziyet.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Batarya ve boyutu sıkıntı.
Ben kullanıyorum, sorun varsa sorabilirsin.

efay144

80+ Silver
13 sayfalık konuşmanın hemen hemen 2 konu üzerinde tartışmışlar. 1.si ekranı çok küçük. 2.si ise oyun oynanmaz. Pille alakalı da tartışma var ama onu saymadım.
Ben zaten telefonda oyun oynayan birisi değilim. Sosyal medyayı kullanıyorum, fotoğraf çekiniyorum. Ekranın da küçük olmasını tercih ediyorum bir bakıma. Şimdiye kadar büyük telefon kullandım. Ve bazen büyük telefon kullanmak cidden eziyet.
İnternette dolaşacaksan android al

VeeqX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Ali Karaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternette dolaşacaksan android al
Fotoğraf çekmeyi ve çekinmeyi seviyorum. 6 sene Android telefon kullandım. 2 kere değiştirdim telefon. Ve şunu söyleyebilirim ki android işletim sistemleri bir süreden sonra çökmeye başlıyor buna şahit oldum.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Iphone SE 2020 128gb ( çok fazla pdf dosyası indirdiğim ve fotoğraf çektiğim için seçiyorum) almayı düşünüyorum. Bu fiyata internet üzerinden satın alınmayacak bir şekilde daha iyi bir telefon var mı?
  • Fotoğraf çekinmeyi, çekmeyi seviyorum.
  • 12. Sınıfım ve dershanede çok fazla dosyalar vs. atılacak. 64GB yeteceğini sanmıyorum.
  • Telefondan oyun oynamayı seven biri değilim. Oynarsam en fazla Teamfight Tactics oynarım.
  • Genelde telefonu baya baya hızlı kullanırım. Bir o tarafa bir bu tarafa girer dururum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Iphone SE 2020 128GB: https://www.akakce.com/cep-telefonu...-aksesuarsiz-kutu-siyah-fiyati,918754116.html
Bu kullanım için bence alınır. Alternatif olarak bu civarlara S20 FE Snapdragon modeli var ama bence SE 2020 tercih et.

efay144

80+ Silver
Fotoğraf çekmeyi ve çekinmeyi seviyorum. 6 sene Android telefon kullandım. 2 kere değiştirdim telefon. Ve şunu söyleyebilirim ki android işletim sistemleri bir süreden sonra çökmeye başlıyor buna şahit oldum.
Aynen orası doğru İOS işletim sistemini kullanıp deneyimlemek istiyorsanız alın gitsin

şahin doğan

80+ Platinum
ekran boyutu sorun değil ise alabileceğin en iyi telefondur kendisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,804
Üyeler
163,880
Son üye
Westra☪