Iphone se 3 alınır mı?

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
533
Arkadaşlar sizce tercih etmelimiyim oyun olsun pil ve kamerada olarak nasıldır işlemci olarak tercih etmeliyimmidir fiyat olarak değermi a73 kullanıyorum şuan ama memnun değilim pubg kaç fps alırım s3 ten.

Arkadaşlar sizce tercih etmelimiyim oyun olsun pil ve kamerada olarak nasıldır işlemci olarak tercih etmeliyimmidir fiyat olarak değermi a73 kullanıyorum şuan ama memnun değilim PUBG kaç fps alırım s3 ten.
alınır net. se 1 ve se 2 kullandım gayet başarılı telefonlar işlemcileri son nesil işlemci olduğu için hep dönemlerinde sana o kasada barındırdığı herşeyin en üst düzey performansını sağlıyor. se 3 te iphone 13 ile aynı işlemci ve aynı ana kameraya sahip olduğu için ham fotoğraflarda aynı kaliteyi çıkarıyor, oyun performansıda gayet iyi telefon küçük olduğu için çözünürlüğü düşük bu yüzden pilide iyi gidiyor, düşük güç modunu açsan bile hala performanslı ve pili daha uzun gider. git al derim.

alınır. ama ben şahsen o kadar küçük ekran sevmem. ama fiyatına göre yeni nesil.

Bana göre de serisi bir cihaz alacağıma iPhone 11 alırım en azından yeni tasarım olur. Se modelleri tasarım olarak iPhone'un eski cihazlarına benziyor o yüzden ben tercih etmezdim ama tabii ki sizin hoşunuza gidiyorsa alınabilir.

Bana göre de serisi bir cihaz alacağıma iPhone 11 alırım en azından yeni tasarım olur. Se modelleri tasarım olarak iPhone'un eski cihazlarına benziyor o yüzden ben tercih etmezdim ama tabii ki sizin hoşunuza gidiyorsa alınabilir.
Se 2 kullandım onu sattığıma çok pişman oldum o yüzden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı ne kadar?
13.500 Sarı siteden ise 500tl daha az sıfır alabiliyorum.

11 çok eskidi Hocam düşünmüyorum o modeli.

Se 2 modelini sevdiyseniz 3'e de geçebilirsiniz bence.
Çok seviyordum sonra bu pil hızlı bitme mevzusu çıktı birde yükselteyim dedim telefonu gittim a73 aldım ama almaz olaydım ama günahını almayayım iyi cihaz benlik değil büyük biraz se 3 batarya sorununu çözmüşler 7 saat dayanıyor iyi.

Ben tasarım açısından söyledim ve hala 11 güncelleme alan güçlü bir cihaz. Eski denilemez bence.
A15 bionic varken onun ben şahsen tercih etmem.

Arkadaşlar sizce tercih etmelimiyim oyun olsun pil ve kamerada olarak nasıldır işlemci olarak tercih etmeliyimmidir fiyat olarak değermi a73 kullanıyorum şuan ama memnun değilim PUBG kaç fps alırım s3 ten.
Batarya hariç her şey mükemmel ben se2 kullanıcısıyım her şeyini beğeniyorum ama batarya hem çabuk bitiyor hemde sağlığı çabuk düşüyor

Çok seviyordum sonra bu pil hızlı bitme mevzusu çıktı birde yükselteyim dedim telefonu gittim a73 aldım ama almaz olaydım ama günahını almayayım iyi cihaz benlik değil büyük biraz se 3 batarya sorununu çözmüşler 7 saat dayanıyor iyi.

A15 bionic varken onun ben şahsen tercih etmem.
Yinede eski denilemeyecek bir cihaz bence.🙂🙂

Geri