Iphone telefon önerisi

Kerem*

80+
Reaksiyon skoru
21
Şu an elimde a55 ve iphone 11 var bunları 2. Elden satıp üstüne para ekleyip iphone 15e geçmek istiyorum a55i 15000e iphone 11i 10000e satmaya çalışacağım mantıklı mı (o paraya samsung al vb demeyin samsunga geçme gibi bir düşüncem yok)

Şu an elimde a55 ve iphone 11 var bunları 2. Elden satıp üstüne para ekleyip iphone 15e geçmek istiyorum a55i 15000e iphone 11i 10000e satmaya çalışacağım mantıklı mı (o paraya samsung al vb demeyin samsunga geçme gibi bir düşüncem yok)
yd mi iphone 15

İki cihazı o fiyatlardan satabilirsen tabii ki iPhone geçersin. Üstüne ekleyeceksen temiz bulabilirsen 14 Pro da daha performanslı olabilir.

İki cihazı o fiyatlardan satabilirsen tabii ki iPhone geçersin. Üstüne ekleyeceksen temiz bulabilirsen 14 Pro da daha performanslı olabilir.
İnternette gördüklerim 14 için kötü diyodu onun yerine 13 al o fiyat farkına değmez gibisinden o yüzden 15 düşünmüştüm de 14 pro da olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yd mi iphone 15
Yd ne hocam

İnternette gördüklerim 14 için kötü diyodu onun yerine 13 al o fiyat farkına değmez gibisinden o yüzden 15 düşünmüştüm de 14 pro da olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yd ne hocam
Yurtdışı mı demek istedim de üstüne para ekleyip tr alacaksınız sanırım

Yurtdışı mı demek istedim de üstüne para ekleyip tr alacaksınız sanırım
Evet tr alacağım bir de sizce para ekleyip 0 almaya değer mi yoksa 2. El de iş görür mü (0ı alcak param var ama biraz zorlama oluyo) ne yapmalıyom sizce

P fiyata anca yd gelir sıfır s24 fe de mantıklı plur tr ama iphone istiyorsanız yapabilirsiniz

İlla iphone alınacaksa 14 pro düşünebilirsin. Her yönüyle güzel cihaz

mantıksız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,965
Üyeler
184,707
Son üye
Karakus
Geri