iphone x alınır mı yardım ?

5yıl iphone 6s kullandım ve şuanda telefon güncellemelerle çöp oldu baya yavaşladı
O telefona şimdi o parayı verecen hemde şarj konusunda seni üzecek bence deymez birde 2yıl sonra o da yavaşlıyacak artık 6s den 2yıl sonra çıktı oradan tahmin yürüttüm

Nasıl bir yorum bu allah aşkına ya ? İphone 6 alsın demiyorum. İphone 8 plusdan bahsediyorum. Ben çok telefon kullanan biriyim ve 7 8 saat hiç sarj etmeden kullanıyordum. Hızlı sarj ile de 1 saatte sarj oluyordu. Gayet yetiyordu. Kamera olarak da çoğu android telefondan daha iyidir yok 48 mp falan hikaye gerçekten
katılıyorum iphone yazılımda tokatlıyo

yok baktımda şahıslar satıtor kusur bulana bedava vercem diye bende daha önce yaşadığım olaydan dolayı şahıs dan almamayı tercih ediyorum peki o fiyata ne alıyım iphone olarak
iphone al her zaman androide nazaran daha güvenlidir amerikada fbi bir teroristin iphone kilidini istiyor ve vermiyor bu gizlilik ilkeisne aykırıdır diyor yğzden apple almanı öneririm

5yıl iphone 6s kullandım ve şuanda telefon güncellemelerle çöp oldu baya yavaşladı
O telefona şimdi o parayı verecen hemde şarj konusunda seni üzecek bence deymez birde 2yıl sonra o da yavaşlıyacak artık 6s den 2yıl sonra çıktı oradan tahmin yürüttüm
Valla dostum a21s kullanıyorum dediğim gibi samsung kullandığıma bin pişmanım örnek veriyorum arkadaşımla görüntülü konuşurken ana menüye gidip bir şeye bakacağım zaman telefon kafayı yiyor donuyor kasıyor saçmalıyor. 2 3 uygulama açık olsun yine aynı. İphone 7 kullandım 8 plusdan önce yemin ederim satıp iphone 7 e geçmeyi düşündüm ama 7 nin sarjı o kadar iyi gitmiyor o yüzden vazgeçtim. 8 plusı şimdi bana desen ki satar mıydın asla.

5k ya tertemiz X'ler var alabilirsin.Tek dikkat etmen gereken şey faturası olsun.Niye dersen eğer birisi senin imeiyi başka cihaza yazdırırsa ve senin faturan yoksa telefonu açtıramazsın.

Valla dostum a21s kullanıyorum dediğim gibi samsung kullandığıma bin pişmanım örnek veriyorum arkadaşımla görüntülü konuşurken ana menüye gidip bir şeye bakacağım zaman telefon kafayı yiyor donuyor kasıyor saçmalıyor. 2 3 uygulama açık olsun yine aynı. İphone 7 kullandım 8 plusdan önce yemin ederim satıp iphone 7 e geçmeyi düşündüm ama 7 nin sarjı o kadar iyi gitmiyor o yüzden vazgeçtim. 8 plusı şimdi bana desen ki satar mıydın asla.
yani bunu önerir misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5k ya tertemiz X'ler var alabilirsin.Tek dikkat etmen gereken şey faturası olsun.Niye dersen eğer birisi senin imeiyi başka cihaza yazdırırsa ve senin faturan yoksa telefonu açtıramazsın.
evet bugün shift delte de dinledim

bu arada ikinci el garntili cihaz alamamı öneriri misiniz? atıyorum telefon bende tosldı garantide yapabilir miyim

Dostum yazılımda apple a bişey demem zaten
Benim dediğim yani telefon eskidikçe knka gelen güncelleme telefona ağır geliyor daha da yavaşlıyor
Yazılımda apple android i tek geçer şuanda mi note 10 lite kullanıyorum temmuzdan beri 6s imi satıp bunu aldım yazılımı berbat ama batarya, şarj olma hızı, hafıza boyutu, ekran boyutu vs çok güzel

arkadaşlar telefonculardan temiz faturalı 4600-4700 iphone x alınır mı? not bu arda genelde telefoncularda pazarlık olduğu için fiyatı böyle yazdım yani 5000 TL lik iphone x alınır mı?
telefon almakta eminsen 7 plus var ona bak ama tablette alabilirsin o fiyata

iPhone 8 den daha iyi tek kamera olduğuna bakma
Bunu al kafan rahat olsun IMEI kaydı filan.
ama 8 plusta çift kamera var ekran büyük bu benim kullanacağım ilk telefon olcak oyüzden birkaçdefa baktım ekran boyutuna bilmiyorum

telefon almakta eminsen 7 plus var ona bak ama tablette alabilirsin o fiyata
o kadar büyük deil dir yaa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,739
Üyeler
188,472
Son üye
Atillas