Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
iPhone 11'i tercih ederim.
siz bilirsiniz hocam ben memnunum ekrandan uzun kullanımdabende öyle diyordum ama sırıtıyor hocam baktık
Valla iyice karıştı note 8 kullandım şuan için ağır kalıyor artık alınmaz bence x al onun yerine ama başka alternatif de olabilira11 PUBG falan oynatır değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hocam x vs n8 e dediniz değil mi
hocam 11pro kullanan biri dese okeyde 11 kullanan adam da ne bileyimHocam arkadaşların bilgisiz açıkçası. O İPhone 11 kullanan arkadaşın da doğru demiş. Tabii ki İPhone 11 ama bütçe oraya çıkamıyorsa 5000-5500 civarına X bulunursa alınır ve kullanılır.
11.siz olsanız hangisini tercih edersiniz bütün arkadaşlarım x yaa dedi 11 i olan arkadaşım da söylemesi ayıp x alan maldır diye bir cümle kullandı ama 11 baktığımda bence o fiyata o çözünürlükte bir telefon ne bileyim
Hocam aralarında 2 ana model fark var 11 ile X arasında. 11 çok daha mantıklı.hocam 11pro kullanan biri dese okeyde 11 kullanan adam da ne bileyim
x 11 ile kıyaslanamaz bile tercihiniz 11 olsun.siz olsanız hangisini tercih edersiniz bütün arkadaşlarım x yaa dedi 11 i olan arkadaşım da söylemesi ayıp x alan maldır diye bir cümle kullandı ama 11 baktığımda bence o fiyata o çözünürlükte bir telefon ne bileyim
11.siz olsanız hangisini tercih edersiniz bütün arkadaşlarım x yaa dedi 11 i olan arkadaşım da söylemesi ayıp x alan maldır diye bir cümle kullandı ama 11 baktığımda bence o fiyata o çözünürlükte bir telefon ne bileyim