12 mini yerine 11pro daha mantıklı değil mi?Az daha koy 12 mini al. 7700 e falan var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Se2020 güçlü ama ekranı ve bataryası yetersiz.
Xr da fena değil ama 720 o ekran yetersiz bence. İkisi de gayet seri çalışıyor zaten. Onda sorun yok. Ben iPhone 7 kullanıyorum. 12 mini ye geçicem bir kaç hafta içinde
xr a ağır falan diyorlar doğru mu?bence xr al 2. el al garantili 5000 TL civarı pişman olmazsın kullanıyorum ve çok memnunum ama se2 kullanan arkadaşlarım var ekranı küçük ve şarjı çabuk bitiyor
hayır daha 2 ay oldu alalı androidden geçtim hiç problemi yok yağ gibi ele oturuşu da premium12 mini yerine 11pro daha mantıklı değil mi?
xr a ağır falan diyorlar doğru mu?
12 mini ile 11 pro arasında kaç bin lira fark var?12 mini yerine 11pro daha mantıklı değil mi?
xr a ağır falan diyorlar doğru mu?
0 mı aldınız ve kamerası falan nasıl ve kaça aldınız?hayır daha 2 ay oldu alalı androidden geçtim hiç problemi yok yağ gibi ele oturuşu da premium
Pardon hocam ben 11 proyu 8k falan zannediyordum. Şimdi baktım 12den daha pahalı12 mini ile 11 pro arasında kaç bin lira fark var?
xr kullanıyorum memnunumEvet elime inş bilgisayarı satınca 6k gibi bir para geçecek bende iphone se2 almayı düşünüyorum ama Xr da fena durmuyor bunlardan birini kullananlar varsa şu özelliği çok iyi şu özelliği kötü diye söylermisiniz.
tek sıkıntım depolama bana 64gb yetmiyor ama kişiden kişiye değişirxr kullanıyorum memnunum
hocam se2 nin kamerası xr dan daha iyi çekiyor se2 nin işlemcisi daha yeni olduğu içinarkadasımda XR var ona göre konusyaım ben sohbet etmistim onunla, pil ömrü çok güzel diyor, hızı falan baya memnun. kamerası da tek kameraya göre güzel diyor(se2020 den iyidir). şikayet ettiği bi yanı yoktu konustugumda.
bence de xr al. se2020 nin hızdan başka avantaı yok zaten xr ile hız farkı da çok azdır. XR ın ekran, batarya, kamera gibi birsürü artısı var
ilk defa duydum bilgim yok ben xr daha iyi diye biliyordumhocam se2 nin kamerası xr dan daha iyi çekiyor se2 nin işlemcisi daha yeni olduğu için
kameraları aynı normalde ama se nin işlemcisi 1 sene daha yeni olduğu için daha iyi çekiyor bende şaşırıştım ilk öğrendiğimdeilk defa duydum bilgim yok ben xr daha iyi diye biliyordum