İphone YD telefon kapandı

R4wl0

80+
Reaksiyon skoru
122
Dostlar,

Bugün Servis yok yazısı geldi ve telefon hat kullanımına kapandı. Kayıt ettirmeye gücüm yetmiyor şuan. E-SİM içinde Turkcell bayilerine gittim. Önüne gelen ya yapamıyoruz ya da Sistem git gel yapıyor diyor. Nasıl bir çözüm bulabiliriz yardımcı olursanız sevinirim.🙏

2. telefondan başka çare yok şu an.

Dostlar,

Bugün Servis yok yazısı geldi ve telefon hat kullanımına kapandı. Kayıt ettirmeye gücüm yetmiyor şuan. E-SİM içinde Turkcell bayilerine gittim. Önüne gelen ya yapamıyoruz ya da Sistem git gel yapıyor diyor. Nasıl bir çözüm bulabiliriz yardımcı olursanız sevinirim.🙏
iphone kaç kullanıyorsunuz? Ne zamandan beri kullanıyorsun hocam. 1 ocak 2024 de kadar kapalı kalacak şuanki simin. anca esim oluşturursan tekrardan kullanıma devam edebilirsin.

iphone kaç kullanıyorsunuz? Ne zamandan beri kullanıyorsun hocam. 1 ocak 2024 de kadar kapalı kalacak şuanki simin. anca esim oluşturursan tekrardan kullanıma devam edebilirsin.
Geçen sene ağustosta aldım fakat tam tarihini bilmiyorum. iphone 12 modelini kullanıyorum. E-SİM içinde bayilere gittim. şuan yapamıyoruz diyorlar

Şu an yapamıyoruz ne lan ne alaka ? Öyle şey mi olur. Bayi bayi gez. Esim aktif ederken içinde başka sim takılı olsun yoksa kullanılmış imei’yi okuyup onun üzerine kaydediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,389
Üyeler
191,086
Son üye
Edadeniz10
Geri