- Reaksiyon skoru
- 2,602
olmuyor aga ben alırımBosverin Apple alınmaz artık şu cihazlar 40 lar 60 lar 80 ler çok paralar ya alt tarafı bir telefon bu kadar abartmayın Bence Apple olmasa olmuyor mu
olmuyor aga ben alırımBosverin Apple alınmaz artık şu cihazlar 40 lar 60 lar 80 ler çok paralar ya alt tarafı bir telefon bu kadar abartmayın Bence Apple olmasa olmuyor mu
sorma2 ay önce 11 alanlar bile Kâr da :dddddddd
sacma bir bakış açısıİphone 14 pro max 100k olursa 2.el piyasası çoook yavaşlar.
Açıkcası bir telefona 90k vermek istemeyenler gidip 13 pro max ya da 13 ve altı modellere kaymaya başlar.
Yani 14 pro maxi olanlar satmak için fiyattan baya kırması lazım ama yine her türlü zararı olmuyor.
gözlük bak tekrardan bak LoLZam göremedim?
Ben iPhone 14 pro almış biri olarak söylüyorum insanlar nasıl alacak alt tarafı bir telefon günümüzde telekomünikasyon ihtiyaç haline geldi ve bundan 5 sene önce bu fiyatlara sıfır araba alınırken şuan bunlara almak çok rezil bir durum ilerki yıllarda düzelmesi dileğiyle lakin böyle olursa 100 bini aşacak gibi duruyor.
Al kardeşim hayrını görolmuyor aga ben alırım
Hocam parası olmayıp sırf iphone almak için dişinden tırnağından arttırdığı parayla iphone 11 alan çok var çevrem de. 64 gb la yetinmeye çalışıyor şuan çoğu.Herkes dün veya bugün almadı. Bu cihazlar ilk çıktığında kapış kapış satılıyor. 11 Hala en fazla satılan cihazlar arasında o ayrı![]()
İsterse 150k olsun, bişey değişmez. Hitap ettiği belirli bir kitle var. Arkadaşların dediği gibi, alıcısı belli satıcısı belli.
bu yorum fena tutmuş14 pro max 1 tb sadece 99 bin TL çok ucuz isterseniz böbrek veya 1 ay anüs pay ile olur