IbanyLone
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 691
ekran kalitesine kötü diyen kişiler gerçekten fazla. Site incelemeleri bazen atlıyorlar böyle şeyleri.Kötü tabii leş gibi LCD ekranı var. Kullandığım için yazıyorum.
ekran kalitesine kötü diyen kişiler gerçekten fazla. Site incelemeleri bazen atlıyorlar böyle şeyleri.Kötü tabii leş gibi LCD ekranı var. Kullandığım için yazıyorum.
iPhone 11'in ekranının leş olduğuna ben de katılmıyorum, "fiyatına göre leş" dersek katılabilirim.Ben bu zamana kadar kullanan uzmanlardan bile kötü diyenini görmedim shiftdelete webtekno hadi onun 11 in kötü 12 neresi kötü ?
örnek verir misin merak ettim
Samsung S21 FE 5GNeler var hocam.
Bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın.
ben aldığımda 7299 fiyat ile almıştım o yüzden pişmanda değilim sadece yükseltmeyi düşünüyorumiPhone 11'in ekranının leş olduğuna ben de katılmıyorum, "fiyatına göre leş" dersek katılabilirim.
Bir de uzman olarak SDN Webtekno'yu görüyorsanız eyvah eyvah...
Bunda patladım hocam.Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G
Kullandım diyorum, adam hala ısrarla iyi olduğunu savunuyor.ekran kalitesine kötü diyen kişiler gerçekten fazla. Site incelemeleri bazen atlıyorlar böyle şeyleri.
Tercih meselesi, Note 10 Pro Max daha iyi olur, o da tavsiyemdir.Bunda patladım hocam.
2 hafta önce deneme şansım oldu.
Hayatımda bu kadar berbat bir telefon görmedim
bahsettiğin fanedition cihazlar f/p konusundan gerçekten vazgeçilmez cihazlar ama bir ios ile karşılaştırılamaz bende o cihazları kullandımSamsung S21 FE 5G
Samsung S20 FE
İphone 12 (Sıfır ise)
Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G
Dediğim gibi, 60 Hz LCD ekranla iyi günler o zamangülmek geldi içimden kusura bakma![]()
kimsenin aklından şüphe etmek sana düşmez kardeşimde kararına saygı duyuyorum sanada androidle iyi yaşamlar diliyorum tabi öyle bir ihtimal varsaDediğim gibi, 60 Hz LCD ekranla iyi günler o zamanBu telefonları bi karşılaştır sonra gülersin. Bu zamanda 11'e para verenin aklından şüphe ederim.
Ettim bile. İphone 11'e para verenlere oturma organımla gülüyorum. 12 ve üstüne yönelin, paranız yoksa da almış olmak için 11 almayınkimsenin aklından şüphe etmek sana düşmez kardeşimde kararına saygı duyuyorum sanada androidle iyi yaşamlar diliyorum tabi öyle bir ihtimal varsa![]()