Neler Yeni

Öneri ipod touch alınır mı?

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
steamcommunity.com/id/kaanitoxd
üniversite sınavına çalışacağım için bütün herşeyi bırakacağım ama müzik dinlemeyi sevdiğim için bir tane mp3 çalar almak istiyorum.(ekstra neden:elimdeki piranha mp3 çalar bozuldu)Şimdi;
400 liraya 2. El ipod touch 32 gb 5. Nesil buldum,Param güvende ile alacağım.
-Fiyatına değer mi?(aynı fiyata eski iphone almak,başka ipod modeli bakmak veya başka markanın mp3 çalarını almak vs vs.)
-acaba teknik sorun çıkarır mı?(yazılım güncellemesi ile depolama bitmesi gibi)
Hiç apple marka almadım kullanmadım,kafam çok karışık help.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada bütçe sıkıntısı yok şuan garson olarak çalıştığım için(haftalık 350 tl) biriktirerek birşeyler bakabilirim yeterki para boşa gitmesin.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
iPod Touch'la sadece müzik dinlerim diyorsanız alınır ama üniversite sınav senesi için tehlikeli cihaz :D Çünkü oyun oynayabilir, internete girebilir, video izleyebilirsiniz. MicroSD kart girişli daha ilkel bir MP3 çalar almanızı öneririm eğer full konsantre çalışmak istiyorsanız.

Model olarak bir aralar Sandisk Sansa'lar meşhurdu, 2. elden bakabilirsiniz. Onun dışında Xduoo, Ruizu gibi Çinli firmalar da mevcut.

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iPod Touch'la sadece müzik dinlerim diyorsanız alınır ama üniversite sınav senesi için tehlikeli cihaz :D Çünkü oyun oynayabilir, internete girebilir, video izleyebilirsiniz. MicroSD kart girişli daha ilkel bir MP3 çalar almanızı öneririm eğer full konsantre çalışmak istiyorsanız.

Model olarak bir aralar Sandisk Sansa'lar meşhurdu, 2. elden bakabilirsiniz. Onun dışında Xduoo, Ruizu gibi Çinli firmalar da mevcut.
ipod nano alabilirim eğer tehlikeli diyorsanız(hepsinde var aslında dandik oyun olsada tabi) ama az daha koyup touch almak daha mantıklı geliyor hemde telefon araması yapılabiliyor diyorlar, yanımda çalışan abiler falan tuşlu telefonla idare ettik diyorlar :D ,ama ben bu apple markasına taktım sonuçta aralarında uçurum fark yok varken en iyisi olsun birde hiç apple marka bir şey kullanmadım oradanda bir hevesim var Jobs abi ne yapmış merak ettim [garsonluğa gittim konu biraz cevap uzun zaman sonra gitti]

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
İpod nanolara bakın müzik ve ders amaçlı alıyorsanız.
Touch'un amacı müzikten daha fazlası çünkü.

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
İpod nanolara bakın müzik ve ders amaçlı alıyorsanız.
Touch'un amacı müzikten daha fazlası çünkü.
Bunun yanında 6. Nesil ipod nano birde 5. Nesil classic buldum,ipod nano küçük olduğu için hoşuma gitti ama depolama farkı çok fazla(classic 80 gb-nano 16 gb,bence nano daha mantıklı 16 gb'a neler sığar) tabi ses farkı falan tam bilmiyorum arasında kaldım.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Bunun yanında 6. Nesil ipod nano birde 5. Nesil classic buldum,ipod nano küçük olduğu için hoşuma gitti ama depolama farkı çok fazla(classic 80 gb-nano 16 gb,bence nano daha mantıklı 16 gb'a neler sığar) tabi ses farkı falan tam bilmiyorum arasında kaldım.
16gb'a baya sığıyor,zamanında kullandım beni hiç yarı yolda bırakmadı.

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
16gb'a baya sığıyor,zamanında kullandım beni hiç yarı yolda bırakmadı.
tamam o zaman nano alıyorum 7. Nesili kameralı falan diyorlar yeter kafa ütüleyemem daha fazla zaten ipod devri kapandı,daha iyisini bulacağım diye iyi uzattım.

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
@Banxtre @Evil Belief
abiler yeniden bir düşündüm alacağım nano 300 lira diğerleride 250 lira bence abartı fiyatlar bende biraz araştırdım 200 liraya iphone 4s satanları buldum bence daha mantıklı arama mesajlaşma içinde kullanabilirim zaten hep düşünüyordum birileri beni arasa nasıl ulaşacak diye daha mantıklı oldu zaten 4s açsa açsa temple run açar oda beni bayar zaten fazla tehlikeli değil (256 mb ddr2 ram :D ) yinede teşekkürler kafamdaki soru işaretlerini kaldırdınız.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
@Banxtre @Evil Belief
abiler yeniden bir düşündüm alacağım nano 300 lira diğerleride 250 lira bence abartı fiyatlar bende biraz araştırdım 200 liraya iphone 4s satanları buldum bence daha mantıklı arama mesajlaşma içinde kullanabilirim zaten hep düşünüyordum birileri beni arasa nasıl ulaşacak diye daha mantıklı oldu zaten 4s açsa açsa temple run açar oda beni bayar zaten fazla tehlikeli değil (256 mb ddr2 ram :D ) yinede teşekkürler kafamdaki soru işaretlerini kaldırdınız.
4S çok çok eski bir cihaz ,kesinlikle önermem ben.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
@Banxtre @Evil Belief
Güzel düşünmüşsünüz de 4S pil konusunda çok sorun yaratabilir. iPhone 5 veya 5C bulmaya çalışın bence.

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
4S çok çok eski bir cihaz ,kesinlikle önermem ben.
öyle bakarsanız çoğu ipod'da eski hocam 5. Nesil ve eski nanolar mesela bataryası şişip ekranı siyahlaşmaya başlıyormuş ekstradan batarya değiştirmesi bin çile. Bence eski iphone en mantıklısı en azından tuşlu telefon diye dalga geçmezler :)

Güzel düşünmüşsünüz de 4S pil konusunda çok sorun yaratabilir. iPhone 5 veya 5C bulmaya çalışın bence.
Bende öyle düşünüyorum biraz iphone tarihi araştırdım 5S Hem thunderbolt kullanması,touch id,çift flaş 64 bit işlemci falan filan biraz para koyup biraz kırık 5S'e veririm para farkına değer sonrası 6S falan bu kadar değişmiyor ama işte eski telefon almak biraz riskli batarya falan ondan biraz şüpheliyim.

Arabanın murat 131 ini kullanacağına motorun harleyini kullan. Nano al
ailecek bir yere gitsek harleyde 2 kişilik yer var onu ne yapacağız :) ,yani kısaca iphone alsam hem arama yaparım,mesaj yazarım whatsapp'ta sınıf grubu olsa aynen tam olur fazlasına gerek yok zaten mp3 alırken onu düşünüyordum alsam şimdi yanımda telefonda lazım tam mantıklı oldu şuan hem iphoneda itunes'da vardır yok motor işi pert oldu arabaya döndük :D

Son düzenleme:

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10

iPhone’da WhatsApp’ı kullanabilmek için iOS 10 veya daha güncel bir iOS sürümü gerekir.

iPhone 4S, iOS 9.3.5'te kaldı. O yüzden iOS 10'u desteği için en az iPhone 5 veya 5C almalısınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,049
Üyeler
168,728
Son üye
Eryozk
Top Bottom