Neler Yeni

❌İndirim Bitti! İPTAL İ5-13420H 64GB RAM 2TB NVME SSD GEN4 8GB RTX4060 24.999 TL 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥

THH' den ne sonuç çıkar bilen var mı ?

iptal edildi, bu şekilde kafalarına göre iptal edebiliyorlar mı herhangi bir açıklama yapmadan? nu mudur kurumsallık

iptal edildi, bu şekilde kafalarına göre iptal edebiliyorlar mı herhangi bir açıklama yapmadan? nu mudur kurumsallık
Konuyu takip etmedim ama adamlar ürünü size göndermek için bir taahhüt verdiler mi? Hatalı fiyatlarda ürün gelirse gelir iptal olursa bir de haklıymış gibi savunma yapmayın

Ah be, ulan bak şu fırsatı attım kaçırdın diye takilacaktim arkadaşa. Sağlık olsun yine de iyi ilerledik telafi için kupon falan dağıtırlar belki.

Konuyu takip etmedim ama adamlar ürünü size göndermek için bir taahhüt verdiler mi? Hatalı fiyatlarda ürün gelirse gelir iptal olursa bir de haklıymış gibi savunma yapmayın
Ürünü size göndermek için taahhüt verdi mi ne demek şaka gibi bu ülkenin vatandaşını anlamış değilim. Ben parayı göndermişim sipariş kesilmiş o adam o ürünü bana göndermek zorunda. Benim param bekliyor bir kere mağdur ediliyorum. İkincisi satamadığın ürünü neden listeliyorsun o zaman
Bana gönderin hepiniz ben hepinize 100.000e egea satıyorum o zaman bir ay sonra da patanızı geri göndereyim siparişler iptal oldu diyim var mı böyle bir ahlaksızlık. Kendiniz alamadınız diye başkalarının da almasını istemiyorsunuz onların haklarını yok sayıyorsunuz. Bu ülke böyle bir ahlak yoksunluğuna düşmüş durumda biz hâla siyasetçiler yanlış yapıyor diyoruz. İlk fırsatta ülkeden gitmem dileğiyle.

Geri