Irkçılık hakkında düşünceleriniz neler?

Abi ırkçılık ve insanlık farklı bir şey ben ırkçıyım Arap Yarımadası insanların ahlakı ve kültürü bize çok ters olduğu için ben doğru olduğunu düşünüyorum bunun aynısını Bizim için geçerli bizde Norveç e göre farklı ahlak ve bir kültürü yaşıyoruz ama insanlık farklı bir şey ben mesela siyahi bir çok insan ile arkadaşlık yapıyorum bu kişiyi tanıdıktan sonra ona karşı yaklaşımım ama suri ama afganileri görünce 🤬 abi 17 çocuk ne futbol takımımı kuruyon!

Başka yok zaten musallat olan. :D
Senin şu herşeye karşı bi ırkçılığın da beni aşırı güldürüyor 🤨
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selam arkadaşlar, ırkçılık konusunda görüşleriniz nedir? Daha önce ırkçılığa maruz kaldınız mı?
Bana ülkeme zararı olmayan insana niye ırkçılık yapayım ki bu ülkede türküm diyen kürdü zaza sı Laz’ı Arab’ı da var desteklemeyen de var destekleyene lafım yok ama desteklemeyenin geçmişini 😘

Selam arkadaşlar, ırkçılık konusunda görüşleriniz nedir? Daha önce ırkçılığa maruz kaldınız mı?
evet kötü veya değilim diyen kişiler bile gerekli kişileri getirirsek ırkçılık yaparlar onlarla alakalı değil devirle alakalı ırkçılık devri

Kesinlikle ırkçı olunmalıdır

olmamalı diyenler hiç görüş haftası 303b otobüsüne binmiş mi

Irkçılık yapan kişiler bana göre ikiye ayrılır:
Birincisi, hayatında hiçbir kişisel başarısı olmayan ve doğduğu milliyeti kendine başarı edinenler;
ikincisi ise ağır nefret ve psikopatlık eğilimi olanlar (örneğin bazı bilim insanları veya siyasetçiler)

Abi ırkçılık ve insanlık farklı bir şey ben ırkçıyım Arap Yarımadası insanların ahlakı ve kültürü bize çok ters olduğu için ben doğru olduğunu düşünüyorum bunun aynısını Bizim için geçerli bizde Norveç e göre farklı ahlak ve bir kültürü yaşıyoruz ama insanlık farklı bir şey ben mesela siyahi bir çok insan ile arkadaşlık yapıyorum bu kişiyi tanıdıktan sonra ona karşı yaklaşımım ama suri ama afganileri görünce 🤬 abi 17 çocuk ne futbol takımımı kuruyon!
Bence sen Daha Ne dedigini bilmiyon Reis

Cunku Irkliilik Ile Ayni goruste olmamak farkli bir sey isterse 100 cocuk yapar Bu bizi ilgilendirmez Bizim ozgurlugumuzu kisitlamiyorsa veya kisisel alanimiza hayatimiza mudahale etmiyorsa

He 100 Xoxuk ypamamayi savunabilirsin onu dogru bulmayabilirsin ama 100 cocuk yapiyor ben onlari sevmiyorum Irkciyim Ne demek Ya GADSFHDFHDFHDAFH

Irkçılık yapan kişiler bana göre ikiye ayrılır:
Birincisi, hayatında hiçbir kişisel başarısı olmayan ve doğduğu milliyeti kendine başarı edinenler;
ikincisi ise ağır nefret ve psikopatlık eğilimi olanlar (örneğin bazı bilim insanları veya siyasetçiler)
Yalniz 3'u Unutmussun

Sosyal Medyanin etkisiyle (daha dogrusu basklarinin dusunceleriyle) kendi dusuncesi ile birlestirip kendi dusuncesiymis gibi sahiplenip Irkci olanlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,167
Üyeler
185,037
Son üye
TRSergeant
Geri