zPastwL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 864
Aynı fikirdeyimIrkçıya ırkçıyız. Olmayanın başımızın üstünde yeri var.
Aynı fikirdeyimIrkçıya ırkçıyız. Olmayanın başımızın üstünde yeri var.
Senin şu herşeye karşı bi ırkçılığın da beni aşırı güldürüyorBaşka yok zaten musallat olan.![]()
Bana ülkeme zararı olmayan insana niye ırkçılık yapayım ki bu ülkede türküm diyen kürdü zaza sı Laz’ı Arab’ı da var desteklemeyen de var destekleyene lafım yok ama desteklemeyenin geçmişiniSelam arkadaşlar, ırkçılık konusunda görüşleriniz nedir? Daha önce ırkçılığa maruz kaldınız mı?
olm ASDASDBaşka yok zaten musallat olan.![]()
evet kötü veya değilim diyen kişiler bile gerekli kişileri getirirsek ırkçılık yaparlar onlarla alakalı değil devirle alakalı ırkçılık devriSelam arkadaşlar, ırkçılık konusunda görüşleriniz nedir? Daha önce ırkçılığa maruz kaldınız mı?
Bence sen Daha Ne dedigini bilmiyon ReisAbi ırkçılık ve insanlık farklı bir şey ben ırkçıyım Arap Yarımadası insanların ahlakı ve kültürü bize çok ters olduğu için ben doğru olduğunu düşünüyorum bunun aynısını Bizim için geçerli bizde Norveç e göre farklı ahlak ve bir kültürü yaşıyoruz ama insanlık farklı bir şey ben mesela siyahi bir çok insan ile arkadaşlık yapıyorum bu kişiyi tanıdıktan sonra ona karşı yaklaşımım ama suri ama afganileri görünceabi 17 çocuk ne futbol takımımı kuruyon!
Yalniz 3'u UnutmussunIrkçılık yapan kişiler bana göre ikiye ayrılır:
Birincisi, hayatında hiçbir kişisel başarısı olmayan ve doğduğu milliyeti kendine başarı edinenler;
ikincisi ise ağır nefret ve psikopatlık eğilimi olanlar (örneğin bazı bilim insanları veya siyasetçiler)
Yurtdışında türklere ırkçılık yapıldığında ağlamak yok ama tamammı kanziKesinlikle ırkçı olunmalıdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
olmamalı diyenler hiç görüş haftası 303b otobüsüne binmiş mi
Irkcılığa maruz kaldım bende bir ırkcıyım ırkcılığın yanlış bir şey oldugunu dusunmuyorumSelam arkadaşlar, ırkçılık konusunda görüşleriniz nedir? Daha önce ırkçılığa maruz kaldınız mı?
Taammm kanziiiYurtdışında türklere ırkçılık yapıldığında ağlamak yok ama tamammı kanzi