Neler Yeni

Irm https://get.activated.win | iex kodu virüslümü

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Buğra
arkadaşlar yeni win 11 kurdum pc ye. youtubeden win 11 etkinleştirme yazdım bir adam bu kodu yazdı etkinleştirdi bende yaptım. bazıları virüs girmiş olabilir diyor. tekrardan formatlamak istemiyorum. baya endişeliyim. acaba virüs vb bir şey bulaştımı pc ye?

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer hwid seçtiysen rahat ol temiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

açık kaynaklı ve birçok kişi tarafından doğrulanmış bir proje
hwid nedir?
bu videodakilerin aynısını yaptım.

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Buğra

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Buğra

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Furkan Enes Kaplan
İkinizede soruyorum beyler. PC açıldığında cmd açılıp kapanıyor bune şimdi ya :( birde bazen durup dururken açılıyor.
hocam o olayın bu windows etkinleştirme yöntemi ile alakası yok kaç yıldır kullanıyorum çevremde de kullanan çok hiç böyle bir şeyle karşılaşan olmadı

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Buğra
hocam o olayın bu windows etkinleştirme yöntemi ile alakası yok kaç yıldır kullanıyorum çevremde de kullanan çok hiç böyle bir şeyle karşılaşan olmadı
O zaman virüs değildir bence hocam. Çünkü sadece güncellemeler driver vs indirdim virüs teşkil edecek bir şey yoktur umarım. Şuan da bios güncelleniyor zaten. Sizce virüs den dolayımı yoksa normalmi?

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Furkan Enes Kaplan
O zaman virüs değildir bence hocam. Çünkü sadece güncellemeler driver vs indirdim virüs teşkil edecek bir şey yoktur umarım. Şuan da bios güncelleniyor zaten. Sizce virüs den dolayımı yoksa normalmi?
bilmiyorum hocam belki windows update yaptığı içindir

DogancanYr

80+ Silver
İlk olarak bu açık kaynak ve tüm her şey bat dosyası ile yazılmış ve 2020 den beri bu yazılım github üzerinde var.
İkinci olarak.
Malicious sample detected (through community Yara rule) ve Yara detected Powershell download and execute YARA kuralının bir dosyada PowerShell komutu ile bir yükün internetten indirilip çalıştırılmasına dair izler tespit ettiğini gösterir.
Eğer internetten indirme olmasaydı bu suspiciousda kalırdı.
Ayrıca diğerkiler aşırı agresif bir koruma izlendiği için onlar yazıyor.
İkinizede soruyorum beyler. PC açıldığında cmd açılıp kapanıyor bune şimdi ya :( birde bazen durup dururken açılıyor.
Sadece 1 seçeneğine mi bastın?

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Buğra
İlk olarak bu açık kaynak ve tüm her şey bat dosyası ile yazılmış ve 2020 den beri bu yazılım github üzerinde var.
İkinci olarak.
Malicious sample detected (through community Yara rule) ve Yara detected Powershell download and execute YARA kuralının bir dosyada PowerShell komutu ile bir yükün internetten indirilip çalıştırılmasına dair izler tespit ettiğini gösterir.
Eğer internetten indirme olmasaydı bu suspiciousda kalırdı.
Ayrıca diğerkiler aşırı agresif bir koruma izlendiği için onlar yazıyor.

Sadece 1 seçeneğine mi bastın?
Sadece 1 seçeneğine bastım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,782
Üyeler
172,140
Son üye
luneinn
Top Bottom