Lesideraac
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 13000
Selamlar, iş yerinde CorelDRAW kullanmak için 10.000 - 13.000 TL bandında bir PC arıyorum. Çok sayıda yazıcım olduğu için USB portu bol ve stabil bir cihaz kurmak istiyorum. Elimdeki eski diskler pek güven vermediği için 1 TB çalışma alanı, 1.5-2 TB da yedekleme alanı olacak şekilde toplamda 3 TB civarı bir depolama ihtiyacım var.
Sizce bu bütçeye sıfır hazır sistem mi bakmalı, yoksa ikinci elden temiz bir DDR4 sistem mi dizmeli? Parça önerilerinize de açığım. Aklımdaki plan Ryzen 5 5600G işlemci ile bir APU sistem kurmak; önceki sistemimde i5-9600K olduğu için bu işlemcinin performansının her türlü yeterli olacağını düşünüyorum. Bütçe az gelebilir fakat iş bilgisayarı olacağı için bir nevi ölü yatırım
Sizce bu bütçeye sıfır hazır sistem mi bakmalı, yoksa ikinci elden temiz bir DDR4 sistem mi dizmeli? Parça önerilerinize de açığım. Aklımdaki plan Ryzen 5 5600G işlemci ile bir APU sistem kurmak; önceki sistemimde i5-9600K olduğu için bu işlemcinin performansının her türlü yeterli olacağını düşünüyorum. Bütçe az gelebilir fakat iş bilgisayarı olacağı için bir nevi ölü yatırım