IşıQlı MışıQlı Sistemler

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,562
sistemlerinizin fotoğraflarını atabilir misiniz ? Güzel bir etkileşim olur.

ULTRA DİPNOT: Bu konunun amacı reaksiyon veya mesaj kasmak değildir !

sistemlerinizin fotoğraflarını atabilir misiniz ? Güzel bir etkileşim olur.

ULTRA DİPNOT: Bu konunun amacı reaksiyon veya mesaj kasmak değildir !
az önce biri bunun gibi bir konu açmıştı

Kasam komple siyah eski bir kasa. Her yeri tamamen kapalı o yüzden CD yerinin üstünde plastik siyah bir şey var 2 tane onları çıkardım. Hayvan gibi toz alıyor toz filtresi alacak param olmadığından alüminyum alıp iğneyle küçük küçük delikler açıp bantla yapıştırmayı planlıyorum. FAKİR MESH PANEL

Hocam artık sisteminin yeni fotolarını çeksen daha iyi olur gibi :D
Insallah kral. Lakin gerek duymuyorum. Bi yeni ürün geldi. Po yenilendi.
sol touch control panel. Bide öbür ay yeni lt 100 rgb eklenicek. Bi yandan cekilir. Haklisin. Yarin bi effect yapim.

Insallah kral. Lakin gerek duymuyorum. Bi yeni ürün geldi. Po yenilendi.
sol touch control panel. Bide öbür ay yeni lt 100 RGB eklenicek. Bi yandan cekilir. Haklisin. Yarin bi effect yapim.
Birde hocam professional çekimler yapabilirsin
buradaki gibi yakın çekim girebilirsin ayrıntıları çekebilirsin. Mesela bir kesitte monitörün arkasındaki rgbye odakla sonra sisteme doğru ilerle uygun anda sisteme odakla 👍 efsane olur güzel bir müzikle.

buradaki gibi yakın çekim girebilirsin ayrıntıları çekebilirsin. Mesela bir kesitte monitörün arkasındaki rgbye odakla sonra sisteme doğru ilerle uygun anda sisteme odakla 👍 efsane olur güzel bir müzikle.
kral hani kız yoktu

Yeniledim. Pp baka bilirsin dostum

Geri