🟢 İslam Düşmanı Çelişkisi

yahudi propagandalarının bir tanesi daha işte daha ne diyelim . bu milleti sadece islamdan uzaklaştırırlarsa bölebileceklerini biliyorlar bunun için herşeyi yapıyorlar

İşte gelde anlat bunlara hocam

Dünya üzerinde şuan bu milleti tammaen yenebilecek değerlerinden vazgeçirebilecek sömürebilecek başka bir millet yok Bizim milletimiz şuan dünyadaki tek savaşçı millet bizde Şehitlik diye bir şey var zaten yani ölümü olacağını kaybedeceğini/öleceğini bile bile yinede savaşır bu millet ki zaten Tarihin savaşçı milletlerini sıralasak 1-türkler/2-Moğal’lar/3-sıpartalılar/4-vikingler/5-İslamiyet dönemi araplar vs. Diye gider

Ki merak edip Aİ’yada sordum oda az çok bana katılıyor (oda mağolların 1-2 tartılılır diyor)
IMG_3371.webp

Neyse kısaca bizi savaşarak yenemeyeceklerini bildikleri için akıllarını kullanıp bizi yene bilecek tek kişiyle bizi karşı karşıya getirdiler yani bizi yine “kendimizden olanlar “ ile karşı karşıya getirdiler aramıza fitne sokarak kardeşi kardeşe düşman yaptılar ve bak gayette iyi ilerliyor planları o kadar bir birimize düşmüşüz ki tekrar ayağa kalkamıyoruz ve yavaş yavaş artık bizde savaşçı bir millet olmaktan çıkıp maalesef batılılar gibi kendi dünyasında yaşayan milletlerden olmaya başlıyoruz ki şahsen bence 2012 ve sonrasında doğanlar zaten çoktan savaşçı millet olmayan ilk nesil olacak X kuşağı mı ne oluyorlarsa artık yani ya Y ve Z kuşağı yok olmadan tekrar düzelecez ve yiem savaşçı bir millet yetiştireceğiz yada tarihten yavaş yavaş silinecez

İşte gelde anlat bunlara hocam

Dünya üzerinde şuan bu milleti tammaen yenebilecek değerlerinden vazgeçirebilecek sömürebilecek başka bir millet yok Bizim milletimiz şuan dünyadaki tek savaşçı millet bizde Şehitlik diye bir şey var zaten yani ölümü olacağını kaybedeceğini/öleceğini bile bile yinede savaşır bu millet ki zaten Tarihin savaşçı milletlerini sıralasak 1-türkler/2-Moğal’lar/3-sıpartalılar/4-vikingler/5-İslamiyet dönemi araplar vs. Diye gider

Ki merak edip Aİ’yada sordum oda az çok bana katılıyor (oda mağolların 1-2 tartılılır diyor)
Alıntıyı görüntüle

Neyse kısaca bizi savaşarak yenemeyeceklerini bildikleri için akıllarını kullanıp bizi yene bilecek tek kişiyle bizi karşı karşıya getirdiler yani bizi yine “kendimizden olanlar “ ile karşı karşıya getirdiler aramıza fitne sokarak kardeşi kardeşe düşman yaptılar ve bak gayette iyi ilerliyor planları o kadar bir birimize düşmüşüz ki tekrar ayağa kalkamıyoruz ve yavaş yavaş artık bizde savaşçı bir millet olmaktan çıkıp maalesef batılılar gibi kendi dünyasında yaşayan milletlerden olmaya başlıyoruz ki şahsen bence 2012 ve sonrasında doğanlar zaten çoktan savaşçı millet olmayan ilk nesil olacak X kuşağı mı ne oluyorlarsa artık yani ya Y ve Z kuşağı yok olmadan tekrar düzelecez ve yiem savaşçı bir millet yetiştireceğiz yada tarihten yavaş yavaş silinecez
Kanka sen niye bu payitaht dizisininde gördüğün siyonist tabirine bu kadar kapıldın. bugün savaşta mısında dini duyguların seni birleştiriyor. Bugün israile karşı bile birleştiremiyor bu din seni. Ülke sorunlarını içimizdeki hainler dış güçler falo filo diye yabana atmak ne kadar tembelce. Bi de savaşçı bi millet olmaktan nasıl çıktık onu anlamadım. Aramızda silah tutmasını bilen var mıydıki zorunlu askerlikten önce. Bugün yine savaş olsa ukraynanın yaptığı gibi seferberlik ilan edilir her erkek mecbur savaşa gider bunun siyonist oyunlarıyla ne alakası var. Siyonistin yaptığı bugün şudur. Senin yüz yıl önce kanla aldığın topraklarda senin ülkenin kaymağını yer kaynaklarını sömürür. Rahatça fink atmak için iktidarı destekler bugün din üzerinden uyutur seni yarın başka bi şey.

İşte sen kabile yasaları olarak görerek aslında en büyük cahilliği yapıyorsun (yanlış anlama hakaret olarak söylemiyorum düşünce yapısı olarak söylüyorum) ama kendini ise buna rağmen zeki ve eşit demokratik entektüel akıllı aydın kesimden olarak görüyorsun ve buda işte beyni’nin yıkanmış olduğunu gösterir gerçekten zeki düzgün biri daha çok “saygı duyarım ama bence bu yasalar günümüze uygun değil” derdi ama “kabile yasası” ise günümüzde popüler kültür ile yaygınlaşmış cahilce bir terim

Vs….
Sende herkesi kendini entellektüel sanan cahil diye damgalıyosun. Objektif olarak yaklaştığını söylüyorsun ama fikirlerin taraflı ve dışa tamamen kapalı. Bi müslümanın bi dinsizi anlaması çok zor. Bi insanın kutsalına laf söylenmesi ona farklı gözle bakılması insana garip gelir evet. Ama anlamak içinde dindar kişiliğinin müsade etmeyeceği düşünceleri seninde düşünmen gerek.

Bu ülkede şunu gördüm anladım. Alevisi sünnisi kürdü ermenisi herkeste bi mağdur edebiyatı var. Bu ülkede şeytan muamelesi yapılan, uydurulmuş hikayelerle mal gerizaklı olarak yaftalanan, hani beynini göster o zaman beyninde yok diye itibarsızlaştırılan, mizah aracına çevrilen, toplumdan dışlanan, ülkesinde kendi varlığını kabul ettiremeyen bir ateistin ben mağdur edebiyatı yaptığını görmedim. Hepsi kendi halinde takılan konsolide olmamış ve ülke güvenliğine tehdit oluşturmayan insanlar. Kaldıki bu insanları mecliste temsil eden veya toplumda fikirlerini duyurabileceği bi yerde yok. Ondandır bu insanlar bu hayattan bu ülkeden bıkmış ve tartışmalarda kelimelerini esirgemiyor hakaret edip geçmeyi seçiyorlar. Biraz da sen empati yap. Başka yönlerden bak. Mağdur edebiyatı yapma

Dostum türkler önceden müslüman değildi ama o zamanın müslümanlarını görüp etkilendi kalben müslüman oldular
Evet doğru Ama burda 2 önemli nokta var

1- müslüman olmayan türkler zorla veya arap topraklarında yaşayarak zamanla islama geçmedi türkler bağımsız ve kendi devletlerinde ve kendi topraklarında yaşarken islama geçti yani zorla değil kendi istekleriyle çünkü islam ile türklerin Saygı,Tek tanrılı inanç,toplusmal dayanışma, Aile ve kültür gibi değerleri uyuşuyordu ve kalben ve zihnende kendilerine uygun bulup kendi istekleriyle islamı seçtiler

2- şuan nufusumuzun muhtemelen %0.1 belki saf türk genetiği taşıyırdur he bana sorsan bence saf türk kanı taşıyan yoktur türkiyede yani aramızda yunan,arap,bizans,slav hakları vs. bir çok millet vardı illa genetiğimiz bir yerde saf türk genetiği olmaktan çıkmıştır yani demek istediğim çok milletli bir topluma geçtik islamiyetle birlikte yani islamiyet öncesi türk toplumaları yerine selçuklu ve osmanlı gibi daha yakın tarihte kileri atamız olarak örnek vermemin sebebi buydu

o zaman bu zamana kadar müslümanlar değişti artık üstteki müslümanlar yani ümmeti yönlendiren insanların hal ve hareketlerine bak hepsi dinden çıkmış
artık insanlar bunlardan dolayı dinden soğudu
Doğru söze ne hacet

Ama yinede sadece üsttekilere suç atmak ta doğru değil bence sonuçta o üstekilerde bir zamanlar aramızda olanlardan çıkıyor toplumun geneli bozuldu manipüle edildi beyinleri yıkandı
Yani osmanlı zamanındaki gibi herkesin bir birinin dini vs. Değerlerine saygı göstermek yerine birbirine düşüyor insanlar ve aile,ahlak gibi bir çok değerimizide sanki kültürel değilde sadece dini değermiş gibi yansıtıp bu sayede ateist olan kesimi kültüründende uzaklaştırdılar aynı şekilde dini inancı olan kesimide cahilleştirip çok daha gazla baskıladılar ki artık bu yüzden o kesimde yoldan çıktı allah sonumuzu hayır etsin hocam ne diyim

Sa,

Merak ediyorum da bir insan nasıl hem Türk hem de İslam düşmanı olabilir? ❓

Bakın, bir insan İslam'a inanmayabilir, ateist olabilir; bu onun seçimi. Ama Türk olup İslam'a ve değerlerine, Allah'a, peygamberlere, Kur'an-ı Kerim'e nasıl hakaret edebilir, uygunsuz tabirler kullanabilir?

Yani daha açık ifade etmek gerekirse, sosyal medyada veya oyunlarda bu tarz tiplere özellikle son zamanlarda çok rastlıyoruz ve bu insanlar kendilerini vatanını, milletini seven (ve entelektüel, modern, zeki) insanlar olarak görüyorlar. Ama asıl olay şu: Bu söylediklerini Osmanlı döneminde, Selçuklu döneminde söylese, mesela “Atam” dediği Fatih Sultan Mehmed'in önünde söylese, o kellesi gövdesinden ayrılmış olurdu.

Yani siz ne düşünüyorsunuz? Bunun mantıklı bir açıklaması var mı, merak ediyorum. 🤔
Siz nasıl hem Türk olup Atatürkü sevmiyorsanız öyle

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Siz nasıl hem Türk olup Atatürkü sevmiyorsanız öyle
Eee ona bakarsan siz’de vahdettin’i sevmiyorsunuz

Siz nasıl vahdettin’nin korkak veya hain olduğunu düşünüyorsanız bizde sizinki hakkında öyle düşüyoruz

Yani günün sonunda aslında sizde bizde vatanımızı milletimizi sevdiğimiz için o kişileri seviyor veya sevmiyoruz işte anlamadığınız ve idrak edemediğiniz nokta bu

Siz nasıl vahdettin’nin korkak veya hain olduğunu düşünüyorsanız bizde sizinki hakkında öyle düşüyoruz

Yani günün sonunda aslında sizde bizde vatanımızı milletimizi sevdiğimiz için o kişileri seviyor veya sevmiyoruz işte anlamadığınız ve idrak edemediğiniz nokta bu
Adam atatürkle vahdettini kıyaslıyor. Vatanı sevmeyle vahdettini sevmenin ne alakası var

Vahdettin'in korkak ve hain olduğunu düşünmüyoruz, öyle olduğunu biliyoruz ve haliyle bu yüzden sevmiyoruz. Hayatınız boyunca yüzleşmekten korktuğunuz şeylerin konusunu açıp, karşılığında verilen cevaplara "çelişki var", "saçma" ve gülme ifadesi dışında tepki verdiğinizi görmedik bu zamana kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,998
Üyeler
201,093
Son üye
bordomarkq

Geri