İslam inanç çelişkisi

işte dostum aslında en büyük sınavımız bu farkında değilsin
Bir tane kanıt yok, ne sınavından bahsediyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burdaki konuşmaların sıkıntısı şu: Arkadaşlar araştırmak istemiyor. Birisi dünyanın sırrını anlatsın onlarda sorgulasın yada kısır muhabbetler edilsin isteniyor.

Evet, ya senin için, ya ailen için, ya toplumun için, ya dünya için, yada tüm insanlık için.
Dinin yanında gelen arap kültürünü bize din adı altında gelmesine ne diyorsun. Dinde sünnet yokken bize dayatılıyor

Sen o dediğin tarz yerlerin videolarını izleme. İnsanın hayretini öldürmeye yönelik videoları yapıyorlar. Bilim maskesiyle insanların inancına saldırı kabul edilemez.

Biz videolarda gördüğümüze göre değerlendirme yapıyoruz. Sen merak etme. Ne izleyeceğimize kendimiz karar verebiliriz.
Neden bu kadar gerildin ki dostum sanırım aşırı sağ kesimdensin

Bir tane kanıt yok, ne sınavından bahsediyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dinin yanında gelen arap kültürünü bize din adı altında gelmesine ne diyorsun. Dinde sünnet yokken bize dayatılıyor
hocam allaha ainanmıyorsan bu konu altında tartışman konu dışı olmamış mı bir tık gidip allah varmı yokmu konusu aç bence senin önce allaha inanman lazım bunları tartışmak için

hocam allaha ainanmıyorsan bu konu altında tartışman konu dışı olmamış mı bir tık gidip allah varmı yokmu konusu aç bence senin önce allaha inanman lazım bunları tartışmak için
Bir yaratıcı olabilir, ben ona açıgım ama din kesinlikle imkansız, yaratıcının büyüklügüne ve kudretine aykırı

Onu soruyorum işte, neden? Çünkü güneşe edebiliyorsan aya da edebilirsin, dağada edebilirsin, trenede edebilirsin, otobüsede.

İslam dini ahlak dinidir yıllarıdır Kur'an a dokunma çarpılırsin diye söylenti oluşturdular aslında öyle değil abdestsiz dokunulabilir Zaten Kur'an-ı Kerim i okuyan kimse okuduktan sonra abdest alacaktır hem imanina hem de vücut temizliğine önem verir abdest alır ahlakli olur bu tamamen inanç meselesi Allah bizi inançlı kullarından eylesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,331
Üyeler
185,710
Son üye
karpat06
Geri