İşlemci %61 Kullanımı geçmiyor

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
811
Merhaba su7300 model bir laptop işlemcisi kullanıyorum elimde 2 farklı model laptopda aynı işlemci var sony olanda sorunsuz 1.3ghz kullanılıyor ama alienware da ghz 0.71 i geçmiyor sorunun problemi ısıdan dolayı olabilir mi?

İsıdandır veya güç ayarlarından kısılmıştır. Yüksek performansı seçerek düzeltebilirsiniz. O da olmazsa işlemci Trabzonludur

İsıdandır veya güç ayarlarından kısılmıştır. Yüksek performansı seçerek düzeltebilirsiniz. O da olmazsa işlemci Trabzonludur
laptop un hava alma kısmı da zor hava alıyor masayla arasında neredeyse hiç boşluk yok.

laptop un hava alma kısmı da zor hava alıyor masayla arasında neredeyse hiç boşluk yok.
Stand almanızı öneririm. Aynı zamanda büyük kolaylık sağlar. Fanlı standlar çok farketmeselerde 61'in üstüne çıkmasını sağlayabilir

Stand almanızı öneririm. Aynı zamanda büyük kolaylık sağlar. Fanlı standlar çok farketmeselerde 61'in üstüne çıkmasını sağlayabilir
Altına telefon kutusu koysun eğik duracak şekilde ben öyle yapıyorum

önerebileceğin f/p stand var mı

sorunu çözdüm hocam intel speed step yüzünden yavaşmış kapatınca düzeldi. sony de açıktı ama onda öyle bir problem yoktu.

Geri