Neler Yeni

İşlemci 95 Dereceye Çıkıyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hamza Ural
1-2 ay önce de normal değil sıcaklıkların laptop kullanmıyorsun sonuçta hele şuanda 95 derece çok yüksek bir değer. Macun öyle 1-2 ayda eskiyecek bir şey değil farklı bir durum var sizde onun ne olduğunu çözmek lazım. Belki komik gelecek ama çok kişide rastladım soğutucunun altında gelen koruyucu jelatini çıkardınız değil mi?

O zaman evet değiştirin fakat 1-2 ay öncesi dahi çok yüksek değerleriniz. Umarım çözüm olur aksi halde farklı bir durum var
Yukte 70 derece cok normal la
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yukte 70 derece cok normal la
İlk mesaja yanit vermeyecektim yanlis oldu

ne alaka kanka 1 yıldır macun değişmemiş işlemci değiştrecem kaliteli bir macunla derece düşecek ikisininde ömrünü uzatma şanşım varken neden kısayim
O fanlarin rpmsi max 1600 falan onun meselesi sogutma bllgu o fani full rpmde calistir korkmana gerek yok benim atok fan 2500 rpm oyunda hep full rpmde calisiyor bi sikinti yok

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,590
İsim
Cengiz
İşlemci ile ekran kartı arasında uyuşmazlık sorunu gibi geliyor bana. Ekran kartı işlemciye resmen savaş açmış. Macun, fan, soğutucu işi değil bu dostlar
Alakası Yok Macun Değiştirdim Düzeldi Abartmayın Beyler

İşlemcide oc falan denedin mi veya voltaj ile oynadın mı
Aynı işlemci var yükte max 62 63 görüyorum çünkü
macun değişti düzeldi

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
Kral senin pc gün geçtikçe sinirleniyor Sana heralde ilandan çıkar belki düşer xd

Şaka maka düzeldiyse iyi

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,590
İsim
Cengiz
Top Bottom