işlemci boşta 55 derece

Reaksiyon skoru
8
sistemi yeni aldım bugün geldi işlemci ryzen 5 3600 sıcaklık değerleri normal mi kasam
Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ üç fan önde bir egzoz fan iki tanede tepede fan var

Stok fan mı?

CPU fanı yerine tam oturmuş mu?

sistemi yeni aldım bugün geldi işlemci ryzen 5 3600 sıcaklık değerleri normal mi kasam
Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ üç fan önde bir egzoz fan iki tanede tepede fan var
Eğer stok fan ise 55 derece R5 3600 için gayet normal. Sıkıntı yok.

Eğer stok fan ise 55 derece R5 3600 için gayet normal. Sıkıntı yok.
evet stok fan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boşta ise normal değil.
stok fan olsa bilemi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CPU fanı yerine tam oturmuş mu?
incehesaptan aldım hazır sistem olarak kontrol etmedim yerin oturup oturmadığını

Ryzen 5 3600 fazla ısınan bir işlemci zaten. Bir AMD klasiği ve devam ediyor maalesef, yeni teknolojilerle Ryzen'e geçtiler ama ısınma problemlerinin önüne geçemediler. Bende boştaki sıcaklığı 35 derece civarı ama kule tipi soğutucu kullanıyorum, bu işlemci stok fan ile olmaz. Zaten önümüz yaz daha da fazla ısınacaktır, sana diğerlerine nazaran hem ucuz hem de iyi iş çıkaran Dark Freezer X124 kule tipi soğutucuyu öneriyorum.

Geri