Ne kadar ödediniz bu bilgisayara?Yeni bilgisayar aldım core temp üzerinden sıcaklığıma baktım sistem şuan windows 10 güncelleştirmelieri yapıyor
İkinci el aldıysanız toplayarak daha ucuza getirebilirdiniz fakat sorun değil. Muhtemelen daha önce hiç bakım yapılmamış, işlemciye termal macun sıkmak ve fanları temizlemek gerekiyor.
4160 falan dizilirdi dibiagab neyse 1150tl ye en fazla bu alınırdı zaten
İşte ''sen getir bir daha alırım ben ısınsın bişi olmaz'' öyle olmuyor.Aynen gaming kasa rx560 i5 760 8gb ram 250ssd sen bundan getir bidaha alırım ben ısınsın bişe olmaz
RX 560 ile birlikte biraz ucuza gelmiş fakat 'ısınsın' diye bir şey yok, mutlaka yaptırın bakımını.Aynen gaming kasa rx560 i5 760 8gb ram 250ssd sen bundan getir bidaha alırım ben ısınsın bişe olmaz
Doğru bir yaklaşım değil fiyat iyi.Aynen gaming kasa rx560 i5 760 8gb ram 250ssd sen bundan getir bidaha alırım ben ısınsın bişe olmaz
RX560 mı var? bruj fiyatı müqmüş ama istersen kartı ayrı sat kasayıda 600-700'e koy. 2k falan paran olur daha sağlam bir sistemin olur.Aynen gaming kasa rx560 i5 760 8gb ram 250ssd sen bundan getir bidaha alırım ben ısınsın bişe olmaz