İşlemci çalışma süresi neden uzun?

Reaksiyon skoru
37
Merhabalar iyi sosyaller. CPU çalışma zamanım ekte gösterdiğim gibi. PC kapatıp 1 gün sonra açmama rağmen bu kadar süredir çalışıyor olarak görünüyor bunun asıl sebebi nedir? neden böyle bir problemle karşı karşıya kaldım bilmiyorum. Açıkcası problem mi onu da bilmiyorum. Hocalarımın fikilerini bekliyorum.

Ekler

• cpu 1 gündür çalışıyor.webp
    cpu 1 gündür çalışıyor.webp
    61.9 KB · Hit: 28
Merhabalar iyi sosyaller. CPU çalışma zamanım ekte gösterdiğim gibi. PC kapatıp 1 gün sonra açmama rağmen bu kadar süredir çalışıyor olarak görünüyor bunun asıl sebebi nedir? neden böyle bir problemle karşı karşıya kaldım bilmiyorum. Açıkcası problem mi onu da bilmiyorum. Hocalarımın fikilerini bekliyorum.
Bilgisayarı Alt + F4 yaparak kapatın düzelir hocam

korkmanıza gerek yok benimde 6 günmüs bunun bi olayı vardı da unuttum bulup atıcam size uyku modu gibi bi seydi hızlı başlatmaymıs onu kapatırsanız düzeliyor diye biliyorum denetim masasından

korkmanıza gerek yok benimde 6 günmüs bunun bi olayı vardı da unuttum bulup atıcam size uyku modu gibi bi seydi hızlı başlatmaymıs onu kapatırsanız düzeliyor diye biliyorum denetim masasından
Hızlı başlatma onu da kapatmıştım ben.

teşekkür ederim çok sağolun. kafaya takacak bir durum yok anlaşılan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hızlı başlatma onu da kapatmıştım ben.
hocam konu dışı sistemini o altta nasıl görünür hale getiriyorsun?

teşekkür ederim çok sağolun. kafaya takacak bir durum yok anlaşılan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam konu dışı sistemini o altta nasıl görünür hale getiriyorsun?
Yukarıda profilimiz gözüküyor ya ona bastığınızda imza kısmı var oradan yapabilirsiniz.

bilgisayarı kapatsanız da işlemcinin içinde çalışmaya devam eden devreler var. Normal bir durum, endişelenecek bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,041
Üyeler
189,202
Son üye
pato384
Geri