Emirhan_dmr
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
İşlemcim amd ryzen 9 7900x çok ısınıyor 90 dereceleri görüyor ne yapmam lazım?
https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/İşlemcim amd ryzen 9 7900x çok ısınıyor 90 dereceleri görüyor ne yapmam lazım?
Asus prime lc 360Soğutucun ne ?
Sıvı soğutucu hocamStok soğutucu kullanıyorsan normal
radyatörün bakım zamanı gelmiş olabilir yada tıkanıklık olabilir bi bilgisayarcıya bakım felan yaptırabilirsin yada kendin biliyosan kendin yapAsus prime lc 360
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıvı soğutucu hocam
radyatörün bakım zamanı gelmiş olabilir yada tıkanıklık olabilir bi bilgisayarcıya bakım felan yaptırabilirsin yada kendin biliyosan kendin
Yeni aldımradyatörün bakım zamanı gelmiş olabilir yada tıkanıklık olabilir bi bilgisayarcıya bakım felan yaptırabilirsin yada kendin biliyosan kendin yap
Pompa devrini kontrol etYeni aldım
kendin taktıysan belki bi hata yapmış olabilirsin başka türlü 360 mm sıvı soğutmayla 90 derece olmasının imkanı yokYeni aldım
Ne yapabilirimkendin taktıysan belki bi hata yapmış olabilirsin başka türlü 360 mm sıvı soğutmayla 90 derece olmasının imkanı yok
her şey doğruNe yapabilirim
Taktığım zaman devri kontrol edin diyorO derecelere çıkması imkansıza yakın. 65W bir işlemci o kadar ısınmaz. Benim imzama bakabilirsin Thermalright'ın soğutucusunu kullanıyorum oyunlarda ve işlemci stres testinde max. 59.4 dereceyi gördüm. Bir şeyler yanlış senin, soğutucunun pompa kablosunu pump fan'a taktın mı?
O derecelere çıkması imkansıza yakın. Benim imzama bakabilirsin Thermalright'ın soğutucusunu kullanıyorum oyunlarda ve işlemci stres testinde max. 59.4 dereceyi gördüm. Bir şeyler yanlış senin, soğutucunun pompa kablosunu pump fan'a taktın mı?
Hangisne takmam gerekiyorNe yapabilirim
her şey doğru
Taktığım zaman devri kontrol edin diyor
AIO PUMP SOKETİNE TAKTIĞIM ZAMAN BÖYLE OLUYORO derecelere çıkması imkansıza yakın. Benim imzama bakabilirsin Thermalright'ın soğutucusunu kullanıyorum oyunlarda ve işlemci stres testinde max. 59.4 dereceyi gördüm. Bir şeyler yanlış senin, soğutucunun pompa kablosunu pump fan'a taktın mı?
Hocam sıvı soğutma hakkında aşırı detayı bilgilerim yok ne yapılacağını bilmem ama bu sorunların nedenleri az çok belli zaten bi yetkili servise götürebilirsen götür yada çevrende iyi bir bilgisayarcı varsa ona götürebilirsin sende sorun tam olarak ne çözemedimNe yapabilirim
her şey doğru
Taktığım zaman devri kontrol edin diyor
Hangisne takmam gerekiyor
AIO PUMP SOKETİNE TAKTIĞIM ZAMAN BÖYLE OLUYOR