Yardım İşlemci çok ısınıyor

Reaksiyon skoru
2
İşlemcim amd ryzen 9 7900x çok ısınıyor 90 dereceleri görüyor ne yapmam lazım?

Asus prime lc 360
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıvı soğutucu hocam
radyatörün bakım zamanı gelmiş olabilir yada tıkanıklık olabilir bi bilgisayarcıya bakım felan yaptırabilirsin yada kendin biliyosan kendin yap

O derecelere çıkması imkansıza yakın. Benim imzama bakabilirsin Thermalright'ın soğutucusunu kullanıyorum oyunlarda ve işlemci stres testinde max. 59.4 dereceyi gördüm. Bir şeyler yanlış senin, soğutucunun pompa kablosunu pump fan'a taktın mı?

kendin taktıysan belki bi hata yapmış olabilirsin başka türlü 360 mm sıvı soğutmayla 90 derece olmasının imkanı yok
Ne yapabilirim

her şey doğru

O derecelere çıkması imkansıza yakın. 65W bir işlemci o kadar ısınmaz. Benim imzama bakabilirsin Thermalright'ın soğutucusunu kullanıyorum oyunlarda ve işlemci stres testinde max. 59.4 dereceyi gördüm. Bir şeyler yanlış senin, soğutucunun pompa kablosunu pump fan'a taktın mı?
Taktığım zaman devri kontrol edin diyor

O derecelere çıkması imkansıza yakın. Benim imzama bakabilirsin Thermalright'ın soğutucusunu kullanıyorum oyunlarda ve işlemci stres testinde max. 59.4 dereceyi gördüm. Bir şeyler yanlış senin, soğutucunun pompa kablosunu pump fan'a taktın mı?

Ne yapabilirim

her şey doğru

Hangisne takmam gerekiyor

AIO PUMP SOKETİNE TAKTIĞIM ZAMAN BÖYLE OLUYOR

Ekler

• 20250304_210912.jpg
    20250304_210912.jpg
    1.1 MB · Hit: 15
  • 20250304_211429.jpg
    20250304_211429.jpg
    2.5 MB · Hit: 17
Son düzenleme:
Ne yapabilirim

her şey doğru

Hangisne takmam gerekiyor

AIO PUMP SOKETİNE TAKTIĞIM ZAMAN BÖYLE OLUYOR
Hocam sıvı soğutma hakkında aşırı detayı bilgilerim yok ne yapılacağını bilmem ama bu sorunların nedenleri az çok belli zaten bi yetkili servise götürebilirsen götür yada çevrende iyi bir bilgisayarcı varsa ona götürebilirsin sende sorun tam olarak ne çözemedim

Geri