İşlemci çok ısınıyor

Bakım zamanı gelmiş olabilir.

Ya da sıvı soğutucuya geçmen gerekiyor olabilir. Hep böyle miydi?

Enescim stok soğutucu yaz aylarına girdiğimiz için işlemcini tam soğutamıyor. İyi bir hava soğutucu ve termal macun sorunu çözer.

Bakım zamanı gelmiş olabilir.

Ya da sıvı soğutucuya geçmen gerekiyor olabilir. Hep böyle miydi?
Sistem sıfır zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Enescim stok soğutucu yaz aylarına girdiğimiz için işlemcini tam soğutamıyor. İyi bir hava soğutucu ve termal macun sorunu çözer.
Lan soğutuyodu son yarım saate nolduysa oldu 60 derceyi geçmiyordu

Fanda bi problem varmi diye kontrol etsene onu. Bi de kontrol ederken fanı çıkarcaksın ya, hah işte o zaman işlemcinin üstünde termal macun kalmış mı ona da bir baksan ve azalmışsa macun sürsen.

Sistem sıfır zaten

Lan soğutuyodu son yarım saate nolduysa oldu 60 derceyi geçmiyordu
Lan enes termal macun pumpout olayı var. Termal macun yüksek sıcaklığa maruz kalırsa kimyası bozulur.

Pumpout olan termal macun işlemci ile soğutucu arasındaki transfer görevini yapamaz. Termal macununu değiştir abim.

Yeni bir soğutucuya geçme
Fanda bi problem varmi diye kontrol etsene onu. Bi de kontrol ederken fanı çıkarcaksın ya, hah işte o zaman işlemcinin üstünde termal macun kalmış mı ona da bir baksan ve azalmışsa macun sürsen.

Lan enes termal macun pumpout olayı var. Termal macun yüksek sıcaklığa maruz kalırsa kimyası bozulur.

Pumpout olan termal macun işlemci ile soğutucu arasındaki transfer görevini yapamaz. Termal macununu değiştir abim.

Son yarım saatte oluyorsa bu dediğiniz alakasız hocam biraz😊😊

Son yarım saatte oluyorsa bu dediğiniz alakasız hocam biraz😊😊
Havalar ısınmaya başladı son yarım saate bakmamak lazım işlemci nedir bilmiyorum ama o stok soğutucunun soğutmayacağı belli gibi

Bios ayarlarından herhangi bir şey değiştirdiniz mı acaba

Havalar ısınmaya başladı son yarım saate bakmamak lazım işlemci nedir bilmiyorum ama o stok soğutucunun soğutmayacağı belli gibi

Yok değiştirmedim

"o stok soğutucunun soğutmayacağı belli gibi"
Oyunda 60 derece demiş ki bu bence normal bir derece hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,215
Üyeler
188,215
Son üye
yomyael
Geri