Hayır daha bugün oldu son 1 saate aniden başladı bu sorunBakım zamanı gelmiş olabilir.
Ya da sıvı soğutucuya geçmen gerekiyor olabilir. Hep böyle miydi?
Sistem sıfır zatenBakım zamanı gelmiş olabilir.
Ya da sıvı soğutucuya geçmen gerekiyor olabilir. Hep böyle miydi?
Lan soğutuyodu son yarım saate nolduysa oldu 60 derceyi geçmiyorduEnescim stok soğutucu yaz aylarına girdiğimiz için işlemcini tam soğutamıyor. İyi bir hava soğutucu ve termal macun sorunu çözer.
Yeni bir soğutucuya geçme zamanı gelmişarkadaşlarvideoyu izlermisiniz
Lan enes termal macun pumpout olayı var. Termal macun yüksek sıcaklığa maruz kalırsa kimyası bozulur.Sistem sıfır zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Lan soğutuyodu son yarım saate nolduysa oldu 60 derceyi geçmiyordu
Son yarım saatte oluyorsa bu dediğiniz alakasız hocam birazYeni bir soğutucuya geçme zamanı gelmiş
Yeni bir soğutucuya geçme
Fanda bi problem varmi diye kontrol etsene onu. Bi de kontrol ederken fanı çıkarcaksın ya, hah işte o zaman işlemcinin üstünde termal macun kalmış mı ona da bir baksan ve azalmışsa macun sürsen.
Lan enes termal macun pumpout olayı var. Termal macun yüksek sıcaklığa maruz kalırsa kimyası bozulur.
Pumpout olan termal macun işlemci ile soğutucu arasındaki transfer görevini yapamaz. Termal macununu değiştir abim.
Son yarım saatte oluyorsa bu dediğiniz alakasız hocam biraz![]()
Havalar ısınmaya başladı son yarım saate bakmamak lazım işlemci nedir bilmiyorum ama o stok soğutucunun soğutmayacağı belli gibiSon yarım saatte oluyorsa bu dediğiniz alakasız hocam biraz![]()
Bios ayarlarından herhangi bir şey değiştirdiniz mı acabaMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok değiştirmedimHavalar ısınmaya başladı son yarım saate bakmamak lazım işlemci nedir bilmiyorum ama o stok soğutucunun soğutmayacağı belli gibi
Bios ayarlarından herhangi bir şey değiştirdiniz mı acaba
"o stok soğutucunun soğutmayacağı belli gibi"Havalar ısınmaya başladı son yarım saate bakmamak lazım işlemci nedir bilmiyorum ama o stok soğutucunun soğutmayacağı belli gibi
Bios ayarlarından herhangi bir şey değiştirdiniz mı acaba