cagancevirme
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Selamlar hocam bi bilgisayar aldım i5 11400F Asus dual 3060 işlemci nasıl bir performans verir valo vs yayın yaparken sıkıntı olur mu?
Bir sıkıntı yaşamazsın 200 FPS üstünde oynarsın.Selamlar hocam bi bilgisayar aldım i5 11400F Asus dual 3060 işlemci nasıl bir performans verir valo vs yayın yaparken sıkıntı olur mu?
baktım gayet güzel yani şuanki bilgisayarımdan milyon kat daha iyi ama birileri yok 3060a yetmez diyor birileri iyi işlemci diyor yani işlemci konusunda da çok bilgim yok kafam karıştıyoutubeden test videolarına bakabilirsin
hocam darboğaz yaşamazsınız. bir sıkıntı olmaz gönül rahatlığıyla alabilirsinizbaktım gayet güzel yani şuanki bilgisayarımdan milyon kat daha iyi ama birileri yok 3060a yetmez diyor birileri iyi işlemci diyor yani işlemci konusunda da çok bilgim yok kafam karıştı
şimdi senin yayın yapacağın oyun valo olduğu için o kadar çok kafana takmana gerek yok 3060 yeter artar bile takma donma vs olurmu bilmiyorum hiç yayın açmadığım için internet hızı falan da önemli tabi bu arada rahatca akarbaktım gayet güzel yani şuanki bilgisayarımdan milyon kat daha iyi ama birileri yok 3060a yetmez diyor birileri iyi işlemci diyor yani işlemci konusunda da çok bilgim yok kafam karıştı
fivem ve valo ikisinde yayın açmayı düşünüyorum internette sıkıntı yok 500 download 20 uploadşimdi senin yayın yapacağın oyun valo olduğu için o kadar çok kafana takmana gerek yok 3060 yeter artar bile takma donma vs olurmu bilmiyorum hiç yayın açmadığım için internet hızı falan da önemli tabi bu arada rahatca akar