Neler Yeni

Yardım İşlemci değişimi için BIOS update nasıl yapılır ?

AlpLacinO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Çınar
Herkese merhabalar, uzun süredir kullandığım R3 1200AF işlemcimi R5 5600'e güncellemek için bugün sipariş verdim. Ama şöyle bir sıkıntı var ki işlemci değiştirirken bios update yapılmazsa anakart işlemciyi tanımazmış.
Anakartımı (Biostar A320MH) aldığımdan beri hiç bios güncelleme yapmadım ve bugün sitesine girdiğime birkaç farklı bios update dosyası vardı hangisini seçmem gerekli?
Güncelleme yaparken nelere dikkat etmeliyim?
Cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
1729433626892.png

experting

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Okan
Herkese merhabalar, uzun süredir kullandığım R3 1200AF işlemcimi R5 5600'e güncellemek için bugün sipariş verdim. Ama şöyle bir sıkıntı var ki işlemci değiştirirken bios update yapılmazsa anakart işlemciyi tanımazmış.
Anakartımı (Biostar A320MH) aldığımdan beri hiç bios güncelleme yapmadım ve bugün sitesine girdiğime birkaç farklı bios update dosyası vardı hangisini seçmem gerekli?
Güncelleme yaparken nelere dikkat etmeliyim?
Cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
youTube de bununla ilgili 100 lerce video var ordan bakabilirsin

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Mert Güler
En son tarihli olan yani en üstteki bios sürücüsünü kurman gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

En alttaki .pdf uzantılı dosyayı indirip aç sana nasıl güncellemen gerektiğini söyleyecektir , ama sana kısaca ben yazayım fat32 ile biçimlendirilmiş usb flashdiske atıyorsun dosyayı , ardından biosa girip yükleme başlatıyorsun genelde o şekilde olur detaylar youtube ve pdf formatında yazar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncelleme yaparken dikkat etmen gereken tek şey elektrik kesintisi olacaktır , sürekli kesinti yaşayan bir bölgede yaşıyorsan uygun zamanı az çok bilirsin (yağmursuz günler gibi) o anda yükleme yap ve sabırlı ol kendi kendine yükleme yapana kadar bazen 30-40 sn siyah ekranda kalabilir sen restart atma kendi açılacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,596
Üyeler
164,340
Son üye
formafelsefesi
Top Bottom