Anakart ve RAM de değişecek o işlemci için biliyorsundur sanırım. Bilgisayara format atman faydalı olacaktır anakart değişince formatsız stabil olmuyor pek.Şuan ki işlemcim i5 3. nesil ben i5 10. nesil işlemci ile değiştirmek istiyorum değiştirdikten sonra bilgisayarda herhangi bi ayar yapmam lazım mı?
Format şart, birde sıcaklığı kontrol edin. Soğutucu tam oturmamıştır felan.Anakart ve RAM de değişecek o işlemci için biliyorsundur sanırım. Bilgisayara format atman faydalı olacaktır anakart değişince formatsız stabil olmuyor pek.
Anakartı anlarımda ramlerle ne alakası var.Anakart ve RAM de değişecek o işlemci için biliyorsundur sanırım. Bilgisayara format atman faydalı olacaktır anakart değişince formatsız stabil olmuyor pek.
Onları her ay kontrol ediyorum.Format şart, birde sıcaklığı kontrol edin. Soğutucu tam oturmamıştır felan.
Senin işlemcin DDR3 le çalışıyor 10. nesile DDR4 RAM lazım. O yüzden o da değişmeli.Anakartı anlarımda ramlerle ne alakası var.
Sebebi i5 3. nesil işlemci DDR3 bellek kullanır. Sen 10. nesil geçiceksin, DDR4 lazım.Anakartı anlarımda ramlerle ne alakası var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onları her ay kontrol ediyorum.
Anladım peki bende iki tane disk var bilgisayarın kendi dosyaları hariç kendi dosyalarımı öbürüne tıp formatlasam olur mu?Senin işlemcin DDR3 le çalışıyor 10. nesile DDR4 RAM lazım. O yüzden o da değişmeli.
Silinmesini istemediğin dosyaları işletim sisteminin olmadığı diske atıp işletim sisteminin olduğu diske format atabilirsin.Anladım peki bende iki tane disk var bilgisayarın kendi dosyaları hariç kendi dosyalarımı öbürüne tıp formatlasam olur mu?
Teşekkür ederim i5 10. nesil işlemcini uyumlu olduğu bi anakart örneği atarmısınız yada neye göre anlıyoruz?Silinmesini istemediğin dosyaları işletim sisteminin olmadığı diske atıp işletim sisteminin olduğu diske format atabilirsin.
Siz elinizdeki bütçeyi elinizdeki parçaları nasıl bir yükseltme istediğini yaz ona göre bir öneri yapayım isterseniz.Teşekkür ederim i5 10. nesil işlemcini uyumlu olduğu bi anakart örneği atarmısınız yada neye göre anlıyoruz?
İşlemcin tam olarak ne, ne düşünüyorsun ?Teşekkür ederim i5 10. nesil işlemcini uyumlu olduğu bi anakart örneği atarmısınız yada neye göre anlıyoruz?
bütçe olarak max 15k işlemci ve ekran kartını yükseltmek istiyorum işlemci:i5 3.nesil ekran kartı:gt 730Siz elinizdeki bütçeyi elinizdeki parçaları nasıl bir yükseltme istediğini yaz ona göre bir öneri yapayım isterseniz.
işlemci i5 3.nesilden i5 10. veya i3 11. nesil düşünüyorumİşlemcin tam olarak ne, ne düşünüyorsun ?
Elindeki sistemi 2-3 binden falan satıp 16-17 bine hazır sistem al derim. Anakart işlemci ram değişecek büyük ihtimalle güç kaynağı yetmez o da değişecek ekran kartı değişecek falan derken birçok parça değişimi gerekecek. Sistemi satıp sıfırdan sistem al daha iyi derim şahsen.bütçe olarak max 15k işlemci ve ekran kartını yükseltmek istiyorum işlemci:i5 3.nesil ekran kartı:gt 730