İŞLEMCİ EVİ ISITIYOR RYZEN 5 7600

E biz ne dedik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok kral anlatamazsın
yav kime neyi anlatamazsın kardesim. bos yapmayin. adami fanlarla gereksiz ugrastiriyorsunuz. neyse bildigi gibi yapsin arkadas. duzelmeyince anlar zaten fan yonleri ile alakali bir problem olmadigini...

gayette var sistemin içindeki ısı dışarı yanlış çıkıyor belki de çıkamıyor.
ısı cıkıyor sen rahat ol. 3 tane egsoz var kasada nereye cikmiyormus...

yav kime neyi anlatamazsın kardesim. bos yapmayin. adami fanlarla gereksiz ugrastiriyorsunuz. neyse bildigi gibi yapsin arkadas. duzelmeyince anlar zaten fan yonleri ile alakali bir problem olmadigini...
Dostum düzelmese bile doğru montajlamış olur

herhangi bir şeye tıkladıgım an da işlemcinin ısısı bu hale geliyor

Alıntıyı görüntüle

5 adet alıcı 3 adet egzoz var kasada
aşşağıdakiler psudaki sıcaklığı içeriye üflüyor ön ve arka taraftan çıkarıyor sıvı soğutucuda dışarıdaki havayı içeriye üflüyor yanlış montaj

1746278202579.webp
şuan ki kasa hava akışı

1746278272791.webp
siz bunu mu yapın diyorsunuz

Dostum düzelmese bile doğru montajlamış olur
orası oyle bu sekilde duzgun bir montaj olmamis tabii ki de kabul ediyorum bunu zaten ama arkadasin sorununun sebebi bu degil cok buyuk ihtimalle. ben en once arkadasin derdine odaklanilmasi taraftariyim. yoksa cok iyi fanlarin durumu demiyorum.

3gündür ugrasıyorum yapamıyorum

aşşağıdaki fanı görmemiştim oıenrıowenrıoewr valla 10 numara hava akışı (!)

sıvı soğutucu pompası ile ilgili sorun olabilirmi devirdaim yapamıyorsa hızlı ısınır
bios ve bios update yapmadım bilmediğim için kasayı yeni topladım

pompa şeylerini de değiştirdim her 2 türlü denedim kabloları cpu fan takılı şuan kablo cha fan 1 cpu fanlar bağlı

bios ve bios update yapmadım bilmediğim için kasayı yeni topladım
bios ile çok alakalı değildir sıvı soğutucu sorunludur yada montaj hatanız var termal macunu çok bol sürmüş olabilirsiniz etiketi çıkarmamış olabilirsin vidaları iyi sıkmamış yada çok sıkmış olabilirsin sıvı soğutucu arızalı olabilir çok etken var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,724
Üyeler
184,971
Son üye
Onur33
Geri