GörkemW
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 840
gayet normal oyun yüklüyorsun decoding component ayıklama kod sanallaştırma gibi gibi milyon işlem yapıyor milyon milyar satır kodları işlemci okuyacak elbette yük binmesi normal her pc de böyle olur zatenArkadaslar oyunlarda bile 100 e cikmayan islemci oyun yuklerken fulleniyor. Yeni format attim cs2 de vs fps m dustu. 70 dereceye cikiyor max oralarda dolasiyor fan sesi baya artiyor ayrica.
işlem yaparken normaldir %100 e çıkması format attığınız için bios ayarları gitmiştir fps düşüşünün sebebi odur.Arkadaslar oyunlarda bile 100 e cikmayan islemci oyun yuklerken fulleniyor. Yeni format attim cs2 de vs fps m dustu. 70 dereceye cikiyor max oralarda dolasiyor fan sesi baya artiyor ayrica.
Ne yapmam gerekiyor dostum ? Colorfull 650m anakartim
Arkadaşın fps düşüşü placebo yemin edebilirim ama kanıtlayamamdakikası ile attım izleyerek kolayca yapabilirsin
colorful b650 kronik yazılım sorunu var umarım sebebi o değildir![]()
Ilk kullandigimda anakrti yoktu, bugun m2 aldim ona win yukliyeyim diye format attim daha sonrasinda bu sekilde oldu.dakikası ile attım izleyerek kolayca yapabilirsin
colorful b650 kronik yazılım sorunu var umarım sebebi o değildir![]()
Ne demek o dostum ?Arkadaşın fps düşüşü placebo yemin edebilirim ama kanıtlayamam
fps in normalde düşmüyor fakat sen kendi kendine düşmüş düşmüş diyorsun ve buna inanıyorsun ve aslında her şey normal giderken sen kendi içinde nasıl düzeltebilirim diye savaşıyorsun (böyle anlatılmaz aslında kendi tarzım nasıl amaIlk kullandigimda anakrti yoktu, bugun m2 aldim ona win yukliyeyim diye format attim daha sonrasinda bu sekilde oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne demek o dostum ?
Anladimfps in normalde düşmüyor fakat sen kendi kendine düşmüş düşmüş diyorsun ve buna inanıyorsun ve aslında her şey normal giderken sen kendi içinde nasıl düzeltebilirim diye savaşıyorsun (böyle anlatılmaz aslında kendi tarzım nasıl ama)