ben süngerin içini işlemci boyutunda oyup işlemciyi oraya yerleştirdim ardından çıkarttığım parçayı üstüne koyup patpata sardım daha sonrasında güzelce bantlayıp daha büyük içi hava dolu bir koruma paketine koyup kargoladım süngerin yeşil tarafını sökmeyi unutmaİşlemcinin kutusu duruyor fakat seffaf plastigini kaybettim? Ne yapabilirim?
fps dusuk diye onermedik once uslubunu bi duzelt kimsenin arkasindan sallama boyle brom baska konularda tamam mifpsınız dusuk dıye hangı zekı arkadas ddr5e gec dedı sana sorunu cozmeye odaklandın mı hıc
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ıslemcı kac derece kac wat guc cekerken kac fps alıyorsun tablo olarak hıc detaylı olarak resım eklemedın format denedın mı ? ddr5 e gecmek cozum degıl bazen ben bıle ımzada yazan sıstem ıle fpslerım yerlerde gezıyor bır format atıyorum duzelıyor
herhalde o zekı arkadas sensın ve oncekı konuyu okumadım arkanda sallamıyorum yuzune de soylerım cok zekısınn ve bende zaten 5700x3d al demedım sen neye kudurdun anlamadım. bırde gulucuk koyuyor ayrıca ben sızın dedıgnıe yanlıs demedım 5700x3d alacagına ddr5 gecmek dogru bır hareket ama fps sorunu var ve cozulurse de aldıgı fpsler buyuk ıhtımalle ona yetecek DDR 4 sevicliği ne demek bu nasıl birr türkçe her neyse o dediğinden ben yapmıyorum sadece sorunu cozmeye cozum yolu aradım.fps dusuk diye onermedik once uslubunu bi duzelt kimsenin arkasindan sallama boyle brom baska konularda tamam mi
arkadas 5700x3dye 14k bayilacagina elindekini satip ddr5 gecsin her turlu mutlu olur, su gariban ddr4 seviciligini birakin cagin gerisinde bir teknoloji artik. millet zen6 diyor siz hala 5600 brom ya...
baska bır gpu agırlıklı oyun ındırıp denersen sorunun parcalarda mı yoksa oyunda mı oldugnu anlayacagızsadece valo oynuyom
dostum en zeki benim zaten? çok zekiyim insanustu bir şey bendeki hattaherhalde o zekı arkadas sensın ve oncekı konuyu okumadım arkanda sallamıyorum yuzune de soıoylerım cok zekısınn ve bende zaten 5700x3d al demedım sen neye kudurdun anlamadım. bırde gulucuk koyuyor ayrıca ben sızın dedıgnıe yanlıs demedım 5700x3d alacagına ddr5 gecmek dogru bır hareket ama fps sorunu var ve cozulurse de aldıgı fpsler buyuk ıhtımalle ona yetecek DDR 4 sevicliği ne demek bu nasıl birr türkçe her neyse o dediğinden ben yapmıyorum sadece sorunu cozmeye cozum yolu aradım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
baska bır gpu agırlıklı oyun ındırıp denersen sorunun parcalarda mı yoksa oyunda mı oldugnu anlayacagız
cok bellı evetdostum en zeki benim zaten? çok zekiyim insanustu bir şey bendeki hatta