Pardon klavye düzeltmiş tray yazanda soğutucu olmuyorKutulu olanda yanında fan geliyordu galiba. Kutusuz olanda sadece işlemci. Kutulu olanda tray yazıyorsa soğutucu vardır. İkisi arasında yanında "x" yazan işlemci daha güçlüdür. Onu tavsiye ederim.
ben 5600x almayı planlıyorum kutusz gözüküyor ve hiçbirnidede tray felan yazmıyor sanırsamKutulu olanda yanında fan geliyordu galiba. Kutusuz olanda sadece işlemci. Kutulu olanda tray yazıyorsa soğutucu vardır. İkisi arasında yanında "x" yazan işlemci daha güçlüdür. Onu tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pardon klavye düzeltmiş tray yazanda soğutucu olmuyor
Tamam. 5600x alın zaten daha iyi.ben 5600x almayı planlıyorum kutusz gözüküyor ve hiçbirnidede tray felan yazmıyor sanırsam
Tamam. 5600x alın zaten daha iyiben 5600x almayı planlıyorum kutusz gözüküyor ve hiçbirnidede tray felan yazmıyor sanırsam
Bütçen nedir?aga 5600x düşnüyorumda hani mesela 5600 ile fark ne duruma göre 5600 alabilirim
hazır sistem alacağım orada seçeneklerde mevcut 16500 17000 k en sonAma yanına illaki bir hava soğutucu alın çünkü çok ısınan bir işlemci.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçen nedir?
Aralarındaki fark
5600x = 3.7ghz
5600 = 3.5ghz
Arttırılmış frekans:
5600x = 4.6ghz
5600= 4.4ghz
ben nyayın vb açıcağım bir çok arkadaşa danıştım 5600x kullanabilrsn diyoarl onlarda kendileride kullanıyormuş5600 daha yeni çıktı 5600x 2020'de çıktı. 5600daha güncel ve daha fazla teknolojiye sahip. İstersen karşılaştırmaları da bak youtubeden.