Neler Yeni

İşlemci pinlerim kırılmış olabilir mi?

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Alper Kaplan
Belli olmaz Onu İşlemci düzeldikten sonra anlayabiliriz. Bazen işlemciyi sökerken anakarttaki pin yuvasını yamultabiliyoruz. Başımıza gelmişti İşlemci aynı seninki gibiydi El ile düzeltmeye çalışırken kopardık tamirde edemedik daha sonra sıfır işlemci aldık bu seferde anakarta takamadık yuvaya oturmuyordu Baya uğraştık sonunda işlemciyi iade ettik am5 sisteme geçtik :)
Hocam bıraktım daha çok içine etmemek için yarın anlayacağız sadece işlemciyi götüreceğim kasayı götürebileceğim araç falan yok malesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olan olmuş aga yapcak bişi yok, düzeltirken bir terler döktüm anlatamam yani. 1 kere bile olsun başa gelmesi gerekiyor bazı şeylerın. Bir daha sökerken pc yi aç ısınsın biraz işlemci ondan sonra sök çok daha basit oluyor ^^
Bir daha tövbe direk bilgisayarcıya götürürüm. Kırıldıysa pinler 2.el olarak para eder mi? abi tanıdığım alır mı ikinci el alıyor normalde

Burakcyds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Burak Çaydaş
Hocam bıraktım daha çok içine etmemek için yarın anlayacağız sadece işlemciyi götüreceğim kasayı götürebileceğim araç falan yok malesef

Bir daha tövbe direk bilgisayarcıya götürürüm. Kırıldıysa pinler 2.el olarak para eder mi? abi tanıdığım alır mı ikinci el alıyor normalde
Hiç bilmiyorum arastırıp öğrenmen lazım bu mevzuyu

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı
Uçlu kalem ucu ile düzeltip takabilirsin de baya yamulmuş...

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Ali
Merhalar işlemci thermal macunu yenilemek için kule tipi fankı sökmeye çalışıyodum işlemciye yapışmış fan öyle çıktı dikkat etmedim naneyi yemiş olabilirmiyim daha takmadım geri
Hocam naneyi yediniz. Gitmiş o işlemci

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Alper Kaplan

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Ali

Gitti desenize 5600üm.. neyse yapacak bir şey yok bazen işi bilenine bırakmak gerekir. Yapamaz mı bilgisayarcı birde pinler sonuçta kırık değil bayası yamulmus olsada 2. El para eder mi
Normal fiyatı şu an kutusuz 3500 gibi hocam kutusuz verseniz 1.5k falan verir herhalde 2 yıllıkmış sonuçta.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı

Gitti desenize 5600üm.. neyse yapacak bir şey yok bazen işi bilenine bırakmak gerekir. Yapamaz mı bilgisayarcı birde pinler sonuçta kırık değil bayası yamulmus olsada 2. El para eder mi
Nerdesin? Yakınsan düzeltelim :)

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Alper Kaplan

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Ali
Üstüne 6k falan koysam 5700x3d çeksem baya performans farkı görürümüyüm birde işlemci gitmiş te düzelebilecek bir şey değil mi bı

Adana :D
Hocam yok pek fark olmaz valorantta 300 alıyorsanız 330 alırsınız o kadar yani

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı
Üstüne 6k falan koysam 5700x3d çeksem baya performans farkı görürümüyüm